Newsroom

Newsroom

Με καλεσμένο τον Ευάγγελο Βενιζέλο η πρεμιέρα Κουβαρά στην ΕΡΤ

Όχι με μία, αλλά με δύο εκπομπές επιστρέφει στην ΕΡΤ ο Γιώργος Κουβαράς

a0c84406 96cb 4883 8467 c00277bf8915 image

Τριπλή πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα για τον Γιώργο Κουβαρά στη δημόσια τηλεόραση, ο οποίος επιστρέφει στο Ραδιομέγαρο μετά από μια μακρά θητεία στο Action24. Η αρχή θα γίνει με την εκπομπή «Στο κέντρο», αύριο στις 23.00, με πρώτους καλεσμένους τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα Σεργκέι Σουτσένκο.

Και η συνέχεια θα δοθεί το διήμερο 4-5 Μαϊου (ξανά) στις 23.00, όπου θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια της εκπομπής «Ανάλυσέ το», στο ΕΡΤ News την Τετάρτη και στην ΕΡΤ1 την Πέμπτη. Στο πρώτο επεισόδιο θα γίνει μια γενική πολιτική συζήτηση με προσκεκλημένους αναλυτές, ενώ στο δεύτερο καλεσμένοι θα είναι ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο δημοσιογράφος του Mega και των Νέων Νίκος Φιλιππίδης και ο διευθυντής περιεχομένου του διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος.

Παρεμβάσεις θα κάνουν ο πολιτικός επιστήμονας, συγγραφέας και τακτικός καθηγητής στο τμήμα πολιτικής επιστήμης και διεθνών σχέσεων του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, Στάθης Καλύβας, και ο καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο Πάντειο πανεπιστήμιο Γιάννης Βούλγαρης.

Πηγή: etetradio.gr

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…