Με εξώδικη δήλωση απαντά o Λακόπουλος στο εξώδικο Σκουρλέτη

Στην απάντησή του ο κ. Λακόπουλος δηλώνει έκπληκτος από το εξώδικο που έλαβε ενώ επικαλείται την ελευθερία έκφρασης και του Τύπου ενώ κάνει λόγο για κριτική που ο κ. Σκουρλέτης ως «δημόσιο πολιτικό πρόσωπο» και ως «αριστερός» θα έπρεπε να γνωρίζει ότι «οφείλει» να ανέχεται.

Με εξώδικη δήλωση απαντά ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος στο εξώδικο που του έστειλε πρόσφατα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή άρθρο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο «Ανοιχτό Παράθυρο» και στο οποίο ο δημοσιογράφος του ασκεί σκληρή κριτική.

Στην απάντησή του ο κ. Λακόπουλος δηλώνει έκπληκτος από το εξώδικο που έλαβε ενώ επικαλείται την ελευθερία έκφρασης και του Τύπου ενώ κάνει λόγο για κριτική που ο κ. Σκουρλέτης ως «δημόσιο πολιτικό πρόσωπο» και ως «αριστερός» θα έπρεπε να γνωρίζει ότι «οφείλει» να ανέχεται.

Κατά την άποψη του δημοσιογράφου, η κριτική δεν έχει υπερβεί το Συνταγματικό μέτρο ούτε την δεοντολογία του επαγγέλματός του. Να τονίσουμε ότι ο  Πάνος Σκουρλέτης  είχε προαναγγείλει το εξώδικο, ζητώντας του να ανακαλέσει εντός 10 ημερών για το άρθρο που είχε γράψει προ ημερών με τίτλο «Πάνος Σκουρλέτης: αποτυχημένος, μοιραίος, τώρα και προβοκάτορας», με ένα αποκαταστατικό δημοσίευμα.

Το εξώδικο του κ. Λακόπουλου:

Γ. Μάγγας: «Με έπαιρνε τηλέφωνο ο κόσμος και έκλαιγε, δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός»

Γ. Μάγγας: «Με έπαιρνε τηλέφωνο ο κόσμος και έκλαιγε, δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός»

Η ψευδής είδηση που προκάλεσε αναστάτωση και η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σπύρο Μπιμπίλα