Με ένα… συγνώμη λάθος κάλυψαν τον Καλλιάνο από την ΝΔ

Μετά τον σάλο και τις έντονες που προκάλεσε η χυδαία ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου, αναφορικά με τον ομαδικό βιασμό της 17 χρονης η ΝΔ βρήκε χρόνο να βγάλει ανακοίνωση όπου εμμέσως πλην σαφώς τον στηρίζουν.

kallianos

Για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει πως βλέπει  το θέμα του βιασμού. Στον απόηχο των δηλώσεων του Βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου,  σχετικά με την καταγγελία βιασμού της από τον Σεμέδο που έκανε 17χρονη κοπέλα, και μετά τις έντονες αντιδράσεις τόσο στα social media οσο και από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, το κυβερνών κόμμα επέλεξε την γνωστή οδό… Συγνώμη λάθος!

Αντί να αποπέμψουν από τις τάξεις τους όπως ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος του Νάσου Ηλιόπουλου,  μετά τα όσα χυδαία ξεστόμισε, ουσιαστικά στην Πειραιώς τον κάλυψαν και τον “αγκάλιασαν” αρκούμενοι στο “συγγνώμη… λάθος ανάρτηση”!

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι’ αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, «η Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι καθήκον της Πολιτείας να προστατεύει τα θύματα βιασμού, τα οποία πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά όπως προβλέπει ο νόμος.

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία», καταλήγει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την υπόθεση Λιγνάδη καλύπτουν και τη χυδαιότητα Καλλιάνου

Άμεση όμως ήταν και η απάντηση για την ετεροχρονισμένη δήλωση της ΝΔ, από  τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΝΔ με την ανακοίνωση της καλύπτει την πρωτοφανή χυδαιότητα του βουλευτή της κ. Καλλιάνου. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά. Πάει πολύ όμως να διεκδικεί και συγχαρητήρια η ΝΔ για το metoo. Η προσπάθεια να θαφτεί η υπόθεση του εκλεκτού των Μητσοτάκη – Μενδώνη κ. Λιγνάδη είναι πολύ πρόσφατη για να κάνουν πως την ξεχνούν.​»

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…