Με εκφράσεις όπως «μαϊμού» και «νούμερο», ο Δ. Μελισσανίδης επιτέθηκε κατά του Τ. Κάκου (video)

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο  ιδιοκτήτης της ΑΕΚ εναντίον του πρώην διαιτητή, με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» στο OPEN

NewsRoom 24/12/2019 | 12:59

Η εκτίμηση του Τάσου Κάκου πως η φάση με τον Αλμπάνη και τον Ρόμανιτς στο ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία, δεν συνιστά παράβαση και πέναλντι αποτέλεσε την αιτία για έναν άνευ προηγουμένου διαπληκτισμό on air...

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» στο OPEN,επιτέθηκε με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του πρώην διαιτητή.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ακούγεται να τον αποκαλεί, μεταξύ άλλων, «μαϊμού», «έμμισθο» και «νούμερο» και υποστήριξε ότι κάποτε «έτρεχες και μας ζητούσες να σε κάνουμε αρχιδιαιτητή». Εκτός αυτών τον αποκάλεσε και «ψεύτη» όταν ο πρώην διαιτητής ανέφερε πως εργάζεται αμισθί στην εκπομπή και δεν του υπαγορεύει κανένας τι θα πει.

Χαρακτηριστικό της έντασης, ένα απόσπασμα από την σύγκρουση μεταξύ των δύο αντρών:

- Τ. Κάκος: «Δεν έχω μάθει ποτέ να μου λένε τίποτα. Είμαι δεύτερη χρονιά στην εκπομπή και ποτέ δεν έδωσα το δικαίωμα σε κανέναν να πει κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύω».

-Δ.Μελισσανίδης: «Στο λέω εγώ ρε Κάκο ότι δεν ήσουνα καθαρός και ότι εκεί είσαι και έμμισθος,. Κοίτα μία μαϊμού. Μία μαϊμού είναι. Αντε να χαθείς. Από τα μουστάκια φαίνεσαι»