Με εγκεφαλικό στην εντατική ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ

Ανησυχία για τον σέρβο φόργουορντ.

NewsRoom 15/11/2021 | 00:02

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Στέβαν Γέλοβατς, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας μπάσκετ.

Ο Σέρβος αθλητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση σε θάλαμο ΜΕΘ. 

Η ανησυχία για την υγεία του Γέλοβατς ήταν εξαρχής έκδηλη, αλλά κάποιες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν λίγο μετά τις 23.30 μιλούν για «ελεγχόμενη κατάσταση» (SDNA), αναφέροντας ότι «η ζωή του δεν κινδυνεύει (enwsi.gr).

Ο 32χρονος Γέλοβατς, που τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν αγωνίζεται λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε, ενώ ακολουθούσε πρόγραμμα αποκατάστασης στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Συμπαίκτης του τον μετέφερε αναίσθητο στα χέρια του στο ασθενοφόρο, ενώ ο Γέλοβατς έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Γύρω στις 11 μ.μ. μεταδόθηκε η πληροφορία για βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο, χωρίς προς το παρόν να επιβεβαιώνεται επίσημα. Στο πλευρό του Γέλοβατς, πέρα από την οικογένειά του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και όλοι οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΚΑΕ ΑΕΚ μιλάει για «σοβαρό πρόβλημα υγείας» χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες και ζητάει σεβασμό προς τον μπασκετμπολίστα στις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Το ακριβές περιεχόμενό της ανακοίνωσης της ΑΕΚ είναι το παρακάτω:

«Ο πολλάκις άτυχος εφέτος Στέφαν Γέλοβατς διακομίσθηκε σήμερα εσπευσμένα στο Μetropolitan General, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος με την υγεία του.

H oικογένεια της «Βασίλισσας» βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, και του εύχεται δύναμη και κουράγιο ώστε να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια.

Παρακαλούμε τα ΜΜΕ, τον κόσμο και όλους να σεβαστούν τις στιγμές και τον αθλητή μας.

Θα υπάρξει ενημέρωση για ο,τιδήποτε κριθεί αναγκαίο».