Newsroom

Newsroom

Με δυσκολία συγκράτησαν οι αστυνομικοί τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη που όρμησε στο δολοφόνο (video)

Μπροστά στη θέα του 59χρονου Εμανουήλ Σοροπίδη, ο οποίος έχει ομολογήσει πως σκότωσε την 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών τον περασμένο Οκτώβριο, κανένας από τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του.

5b3c7f341dc52479388b45c2

Οι συγγενείς της νεαρής εφοριακού προπηλάκισαν τον 59χρονο καθ’ ομολογία δολοφονία ενώ ο πατέρας και ο αδελφός της προσπάθησαν να του επιτεθούν. 

Συγκεκριμένα,  κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του κατηγορούμενου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας σήμερα το πρωί, ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη όρμησε πάνω στον 59χρονο ενώ στο παρά πέντε πρόλαβαν και τον απομάκρυναν οι αστυνομικοί. Παράλληλα, φώναζε και εξαπέλυσε επίθεση σε πολύ έντονο ύφος στον κατηγορούμενο.


Τα πνεύματα ήταν ιδιαίτερα οξυμένα και κατά τη διάρκεια της δίκης με αποτέλεσμα όλοι οισυγγενείς της 32χρονης να αποβληθούν από την δικαστική αίθουσα.  

Η δίκη διακόπηκε για τις 12 Ιουλίου 2018 λόγω της έντασης και ο δολοφόνος βγήκε από πίσω. Λίγο αργότερα, η μητέρα της ξέσπασε και προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες.

«Δεν αντέχω να βλέπω τον φονιά του παιδιού μου μπροστά μου, που μου στέρησε τη ζωή του παιδιού μου χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος που άπλωσε τα χέρια του πάνω σε αυτό το παιδί. Και να ζητάει τι; Δεν έχει καμία δικαιολογία. Για εμάς πρέπει να καταδικαστεί σε θανατική ποινή. Και αν δεν μαρτυρήσει θα τον κάνουμε εμείς να μαρτυρήσει» ανέφερε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη.

«Με ποιο δικαίωμα αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού μου; Δεν το είχε ενοχλήσει το παιδί μου. Το παιδί μου ήταν άγγελος και άγγελος και εδώ και άγγελος στον ουρανό. Αυτός γιατί να ζει; Θα δεχτώ συγγνώμη από αυτόν που τριγυρνούσε στην γειτονιά μου, παρακολουθούσε το παιδί 20 μέρες, ένα μήνα;

Αν είναι δυνατόν, χωρίς να τον έχει πειράξει το παιδί μου. Ας ερχόταν να σκοτώσει εμένα, γιατί το παιδί μου; Το παιδί το έβλεπα φοβισμένο. Υπήρχαν γείτονες που τον είχαν δει. Και με αμάξι κυκλοφορούσε γύρω γύρω από το σπίτι μου με μία μαύρη BMW και στο παγκάκι στην πλατεία γυρόφερνε και στο ψιλικατζίδικο λίγα μέτρα από το σπίτι ψώνιζε μαζί με την Δώρα και στην στάση και στον φούρνο που ήταν στην στάση» τόνισε.


ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…