Με διαρροές το Μαξίμου προσπαθεί να αποδομήσει τον Τζανερίκο

«Λάδι» στη φωτιά της αντιπαράθεσης κυβέρνησης - Τζανερρίκου ρίχνουν κυβερνητικές πηγές, λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες από πλευράς του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, που προειδοποίησε πως θα αποκαλύψει τον κυβερνητικό αξιωματούχο, με τον οποίο είχε συνάντηση.

o antiproedros tou areiou pagou katangellei paremvasi sti dikaiosyni apo tin kyvernisi mitsotak

Αιχμές κατά του Χρήστου Τζανερίκου αφήνουν κυβερνητικές πηγές, σε μια προσπάθεια να αποδομήσουν τον πρώην αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και πρόεδρο του Α1 Τμήματος του ανωτάτου δικαστηρίου, μετά τα όσα ανέφερε σήμερ ότι κι άλλος υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος προσπάθησε να τον επηρεάσει, ώστε να βοηθήσει να αποκλειστεί το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, ο κ. Τζανερρίκος υποστήριζε σε διάφορες επαφές του «την επιθυμία του να γίνει εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, υποστηρίζοντας ότι έχει ερείσματα σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα». Όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές, οι παραπάνω πληροφορίες «έφτασαν στην κυβέρνηση και γι’ αυτό δεν τον όρισε ποτέ σε αυτήν τη θέση», ενώ ο ίδιος «από τότε τη φυλάει στην κυβέρνηση και γι’ αυτό κάνει αυτά που κάνει το τελευταίο διάστημα». Ουσιαστικά, οι κυβερνητικές πηγές εμμένουν στη δική τους γραμμή, καταλογίζοντας πικρία στον κ. Τζανερρίκο και διάθεση για εκδίκηση.

 

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…