«Με διαλύουν οι εικόνες με τα παιδιά»: Το ξέσπασμα της Μελέτη για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η σημερινή εκπομπή ξεκίνησε με διαφορετικό τρόπο - Τι είπε η παρουσιάστρια για τις φριχτές εικόνες του πολέμου

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε «διαφορετικά» τη σημερινή εκπομπή της. Απευθυνόμενη στους τηλεθεατές μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα στην Ουκρανία, μετά την εισβολή του ρωσικού στρατού.

«Καταλαβαίνετε ότι η θέση μας είναι περίεργη. Μας ρωτούν και οι δικοί μας οι άνθρωποι… πώς νιώθετε τώρα που γίνεται αυτός ο πόλεμος κι εσείς χρειάζεται να κάνετε και μια ανάσα από την επικαιρότητα να πείτε και πιο ανάλαφρα θέματα. Είναι περίεργο το πώς νιώθουμε», σημείωσε αρχικά η παρουσιάστρια – δημοσιογράφος και στη συνέχεια αρκετά φορτισμένη συμπλήρωσε:

«Βλέπουμε εικόνες οι οποίες μας στεναχωρούν βαθύτατα και συνειδητοποιούμε κιόλας ότι είμαστε και εξοικειωμένοι με αυτές τις εικόνες. Εμένα με διαλύουν οι εικόνες με τα παιδιά. Χθες το βράδυ βλέπαμε εικόνες με παιδιά που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο και αντιμετωπίζουν τώρα αυτές τις συνθήκες και με τον πόλεμο.

Τρώγαμε εκείνη τη στιγμή οικογενειακά και συνειδητοποίησα ότι πλέον είμαστε τόσο εξοικειωμένοι με αυτές τις σκληρές εικόνες που μπορούμε και τις βλέπουμε την ώρα που η ζωή για όλους τους υπόλοιπους συνεχίζεται και αυτό είναι ένα άσχημο σημάδι για όλους μας».

«Επιστημονική φαντασία» για τον Μητσοτάκη οι «γαλάζιες» υποσχέσεις για τρένο στην Ήπειρο

«Επιστημονική φαντασία» για τον Μητσοτάκη οι «γαλάζιες» υποσχέσεις για τρένο στην Ήπειρο

Ποιοι είναι όμως οι «διάφοροι» που μιλούν «συχνά» για τη σιδηροδρομική διασύνδεση του λιμανιού της…