Με covid 19 ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης , μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του !

Θετικός  στον covid 19 μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του , βρέθηκε σήμερα μετά το rapid tests  ο γιατρός και δήμαρχος του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος στην σελίδα του στο facebook γράφοντας τα εξής :

«Αγαπητοί Συνδημότες,  μετά τα σημερινά rapid tests που πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο βρέθηκα θετικός στον ιό COVID 19.
Έγινε μοριακός έλεγχος στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και αναμένω τα αποτελέσματα. Μετά από αυτές τις εξελίξεις με πράξη ευθύνης σας ανακοινώνω πως πρέπει να βρίσκομαι σε καραντίνα και αποχή καθηκόντων. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σας».
Οπως ανέφερε στο www.apokalypseis.com ο κ. Λέντζας , κατά την διάρκεια ελέγχου ρουτίνας βρέθηκε θετικός στον covid 19 χωρίς όμως να έχει το παραμικρό σύμπτωμα .
» Δεν έχω την παραμικρή ενόχληση ούτε πυρετό . Παρ όλα αυτά θα πρέπει να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για να προστατευτούν , το οικογενειακό μου περιβάλλον και  οι συνδημότες μου . Γι αυτό και το δημαρχείο στα Λεχαινά θα παραμείνει κλειστό έως και την Τετάρτη . Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι καθώς η σχετική απολύμανση σε όλους τους χώρους. Καλώ τους συμπολίτες μυ να μην εφησυχάζουν , να τηρούν πάντα τα μέτρα προστασίας και να είναι πολύ προσεκτικοί . » – ανέφερε ο κ. Λέντζας .

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μια περίπου εβδομάδα είχε βρεθεί θετικός στον covid 19 ένας εκ των αντιδημάρχων του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης . 

Πηγή: apokalypseis.com

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…