Με χιούμορ και νέες βαριές καταγγελίες απαντάει ο Πολάκης στη μήνυση της συζύγου Στουρνάρα

Με χιούμορ και νέες καταγγελίες απαντάει ο Παύλος Πολάκης στη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα η οποία σήμερα κατέθεσε εναντίον του ίδιου αλλά και του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού μήνυση.

5a8da08c1dc52424208b4567

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει κοινοποιήσει στη σελίδα του στο facebook, βίντεο από τη γνωστή κωμική σειρά «Στο παρά πέντε» το οποίο αφιερώνει στη Λίνα Νικολοπούλου, ενώ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη προσφεύγει εναντίον του στη Δικαιοσύνη.

Όπως λέει ο κ. Πολάκης, η μήνυση της Λίνας Νικολοπούλου κατατέθηκε διότι απεντάχθηκε το έργο «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» από το οποίο η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος είχε πάρει «με στημένη διαδικασία το υποέργο της επικοινωνιακής εκστρατείας για τον καρκίνο».

Πρόκειται για σκάνδαλο το οποίο είχε αποκαλύψει προ ετών το περιοδικόHot Doc γράφοντας ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ βάφτισε τον καρκίνο κολλητικό για να πάρει εκατομμύρια η οικογένεια Στουρνάρα. Η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη είχε υποβάλλει μήνυση και τον Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίο πρόσφατα αθωώθηκε πανηγυρικά.

Διαβάστε σχετικά: Αθώος ο Κώστας Βαξεβάνης στην υπόθεση με τη σύζυγο Στουρνάρα

Κατά τον Παύλο Πολάκη πάντως και όσα γράφει στο facebook, η Λίνα Νικολοπούλου «ήθελε να φάει κι άλλο αέρα κοπανιστό και υπερτιμολογημένο». Όπως όμως αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, γνωρίζει (σ.σ. η Λίνα Νικολοπούλου) ότι η διερεύνηση του σκανδάλου τελειώνει και η άσκηση των διώξεων πλησιάζει.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτός είναι ο λόγος που η σύζυγος Στουρνάρα «προσπαθεί να το παίξει αδικημένη βαρυπενθούσα Μαγδαληνή που επιτίθεται με μηνύσεις για το ‘’δίκιο’’ της».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

«Αφιερωμένο εξαιρετικά στη κυρία ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ και στη μήνυση που κατέθεσε σήμερα εναντίον εμένα του Αντρέα, του Ροζενμπεργκ, γιατί απεντάξαμε το έργο ‘’ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ’’ από το οποίο είχε πάρει με στημένη διαδικασία το υποέργο της επικοινωνιακής εκστρατείας για τον καρκίνο!!!

Ήθελε να φάει κι άλλο αέρα κοπανιστό και υπερτιμολογημένο η κυρία του αρχιτραπεζιτη!!!

Ξέρει πως (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) πάρα το ότι κάποιοι είχαν βάλει για καιρό στην άκρη τα πορίσματα των Ελεγκτών του ΣΕΥΥΠ και τις καταγγελίες μας που αφορούσαν την ίδια σε σχέση με ‘’έργα’’ του Κεελπνο και του Υπ. υγείας, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΕΩΝ και προσπαθεί να το παίξει αδικημένη βαρυπενθούσα Μαγδαληνή που επιτίθεται με μηνύσεις για το ‘’δίκιο’’ της .

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ… Ούτε φοβόμαστε, ούτε κάνουμε πίσω!!!!!»

Η μήνυση της Λίνας Νικολοπούλου

Νωρίτερα σήμερα η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα η οποία γενικώς αρέσκεται στο να καταθέτει μηνύσεις αντί απαντήσεων στις σε βάρος της καταγγελίες έκανε γνωστό ότι κατέθεσε μήνυση κατά των Πολάκη, Ξανθού του επικεφαλής του ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλων στελεχών του Κέντρου. Η ίδια στη μήνυσή της ισχυρίζεται ότι οι παραπάνω ζημίωσαν το Δημόσιο με 3 εκατ. ευρώ για να βλάψουν την οικογένειά της. 

Η ίδια σε ανακοίνωσή της αναφέρει: 

«Για να μπορούν ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Παύλος Πολάκης και τα όργανά του να βλάψουν εμένα και την οικογένειά μου τέλεσαν το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος. Έδρασαν ως μια συμμορία που ενήργησε με δόλο, με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου, Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, μέσω εμού της ιδίας και ενώ γνώριζαν ότι η πράξη τους αυτή είναι κακούργημα και ζημιώνει βάναυσα το Ελληνικό Δημόσιο, εντούτοις δεν δίστασαν ούτε στιγμή να το τελέσουν.

Τουναντίον μηχανορράφησαν, ραδιούργησαν, εκβίασαν προκειμένου με αριστοτεχνικό τρόπο να επιτελέσουν τον σκοπό τους, επιστρατεύοντας υπαλλήλους και στελέχη δημόσιας διοίκησης και του Υπουργείου Υγείας.

Αυτοπροσώπως σήμερα κατήγγειλα το αδίκημα στην εισαγγελέα διαφθοράς κυρία Ελένη Τουλουπάκη.

Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά για απιστία στην υπηρεσία (άρθρ. 256 ΠΚ εν συνδ. προς άρθρ. 1 παρ.1 Ν. 1608/1950) κατά κάθε υπευθύνου και αρμοδίου για την έκδοση της Α.Π. 941/24-3-2017 Υπουργικής Απόφασης με την οποία έγινε ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ», η οποία αποτελεί Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ με Απόφαση Ένταξης της Πράξης με αριθμό 3171/10-6-2009 και με αποτέλεσμα τη ζημία του Ελληνικού Δημοσίου με το ποσό κατ’ ελάχιστον των 2.992.821,7 ευρώ και κατά μέγιστον των 3.344.918,432 ευρώ.

Ευθύνες για τη ζημία του Ελληνικού Δημοσίου έχουν ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Παύλος Πολάκης, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και άλλοι αρμόδιοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Έχω εμπιστοσύνη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα επιληφθεί και θα πράξει τα δέοντα.

Θέλω να διαβεβαιώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποκατασταθεί η ζημία που έχω υποστεί εγώ, η οικογένειά μου και η εταιρεία μου.

Έχω εμπιστοσύνη στο κράτους δικαίου και τους θεσμούς της χώρας μου».

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…