Με… βότκες πολεμά τον ISIS o συριακός στρατός σύμφωνα με υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης

Ίσως την μπέρδεψε η σύνδεση βότκας με τη Ρωσία που έχει συμμαχήσει με τη συριακή κυβέρνηση

4861601 0

Μπορεί να είναι υπουργός εδώ και λίγους μόλις μήνες, όμως με τις πετυχημένες (not) ατάκες της έχει καταφέρει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της αρκετές φορές.

Πρώτα ήταν η… ψυχική νόσος των αγωνιστών εναντίον της δικτατορίας. Μετά ο… εθελοντισμός των παππούδων μας κατά των ναζί. 

Χθες όμως επανήλθε με μια ακόμη… επιτυχία, αφού σε συνέντευξή της στον ρ/σ Flash 99,4, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε αγανακτισμένη με το γεγονός ότι στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν «επικίνδυνα όπλα» «στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας».

«Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα», δήλωσε μην αφήνοντας πολύ χώρο για παρερμηνείες. 

«Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό, όταν έχουν βρεθεί ουσιαστικά, σοβαρά και τρομερά επικίνδυνα όπλα, γενικότερα στη χώρα μας, αλλά πόσω δε μάλλον μέσα σε ένα κορυφαίο πανεπιστημιακό ίδρυμα, τότε υπάρχει σίγουρα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα», επεσήμανε στη συνέχεια για να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση ότι πραγματικά είπε… αυτό που είπε.

Μόνο που στην ΑΣΟΕΕ, στην έφοδο της ΕΛΑΣ τα μόνα «επικίνδυνα όπλα» που βρέθηκαν (σύμφωνα με την ίδια την Αστυνομία), ήταν ξύλα, γάντια, κράνη, αναρχικά φυλλάδια και άδεια μπουκάλια ποτών.

Αν λοιπόν ο συριακός στρατός κατάφερε να πολεμήσει τους άγριους τζιχαντιστές του ISIS, αλλά και να τα βάλει με την αμερικανική στρατιωτική μηχανή με μπουκάλια βότκας και ξύλα, και να επιβιώσει για τόσα χρόνια ανακαταλαμβάνοντας μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, τότε μάλλον η Δόμνα Μιχαηλίδου οφείλει πολλά συγχαρητήρια στον Μπασάρ αλ Άσαντ για τις στρατιωτικές του ηγετικές ικανότητες. Άλλωστε η συμμαχία της συριακής κυβέρνησης με τη Ρωσία και ο εντοπισμός μπουκαλιών βότκας, μπορεί να βοήθησε στην υπουργική… παρανόηση.

Εικάζουμε πάντως ότι η κ. Μιχαηλίδου απλώς μπέρδεψε τις ειδήσεις που άκουσε το σαββατοκύριακο. Αυτή για την έφοδο της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ και την άλλη για τη σύλληψη δύο υπόπτων για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα και τον εντοπισμό βαρέως οπλισμού της οργάνωσης. 

Λογικό βέβαια να τα μπέρδεψε, ιδιαίτερα αν άκουγε τις ενημερωτικές εκπομπές των περισσότερων τηλεοπτικών σταθμών που στη θέα των άδειων μπουκαλιών αντιδρούσαν σαν να έβλεπαν πραγματικό στρατιωτικό οπλοστάσιο και χαρακτήριζαν το υπόγειο της ΑΣΟΕΕ ως… «επιχειρησιακό στρατηγείο των κουκουλοφόρων».

Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη πριν το στρατό… με τον Λιάγκα έξω από το στρατόπεδο (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: Η τελευταία συνέντευξη πριν το στρατό… με τον Λιάγκα έξω από το στρατόπεδο (video)

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για όλα λίγη ώρα πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου στη…

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – Τι ισχύει για την 25η Μαρτίου (video)

pexels vung nguyen 17260100

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – Τι ισχύει για την 25η Μαρτίου (video)

Φαίνεται πως ο καιρός μας έκανε τη χάρη στο ένα απ' τα δυο συνεχόμενα τριήμερα

Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο για τα ομόφυλα… βγάλε έναν επιστήμονα» (video)

Τσαλίκης Οικονομόπουλο

Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο για τα ομόφυλα… βγάλε έναν επιστήμονα» (video)

Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε ένα μικρό ξέσπασμα όταν μίλησε για τον Νίκο Οικονομόπουλο και τα…