Με αυτό το έγγραφο ο Αυγενάκης ζήτησε την απομάκρυνση του προσωπικού του φρουρού

Στις 30 Οκτωβρίου, δηλαδή δύο μέρες μετά τις αποκαλύψεις του Documento, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης στέλνει έγγραφο προς τον Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ ώστε να απομακρύνει τον προσωπικό του φρουρό Νίκου Μανώλη.

59faee3c1dc5247c398b477f

Όπως αποκάλυψε το Documento o προσωπικός αστυνομικός φρουρός του κυρίου Αυγενάκη, Νίκος Μανώλης έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να συνομιλεί με ποινικούς. Η καταγραφή των συνομιλιών του Αυγενάκη δεν αποτελεί απλή καραμπόλα που προέκυψε κατά την έρευνα, αλλά δείχνει σχέσεις του βουλευτή, ο οποίος κάνει εξυπηρετήσεις στους συνομιλητές του τόσο προσωπικά όσο και μέσω του φρουρού του Νίκου Μανώλη.

Στις καταγεγραμμένες συνομιλίες του φρουρού του Νίκου Μανώλη εμφανίζεται επίσης να προωθεί ρουσφέτια και διευκολύνσεις για λογαριασμό του βουλευτή. Και μάλιστα καλεί τον ποινικό συνομιλητή αφού γίνει η δουλειά να κάνει ένα δώρο προς τον κύριο Αυγενάκη και την σύζυγό του.

Το παράδοξο είναι ότι την ίδια ώρα που ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης στέλνει εξώδικο προς το Documento και διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή του και γνώση στα όσα του αποδίδονται στο δημοσίευμα, ταυτόχρονα στέλνει επιστολή προς το Επιτελάρχη ζητώντας την απομάκρυνση του προσωπικού του φρουρού. Προσπαθώντας έτσι να μετατρέψει τον Νίκο Μανώλη σε μαύρο πρόβατο που έχει την αποκλειστική ευθύνη για όσα έχουν καταγραφεί στις συνομιλίες υποβαθμίζοντας έτσι το γεγονός .


Στο ίδιο μήκος κύματος και η διάθεση του Μάκη Βορίδη ο οποίος σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο 24/7 δεν βρίσκει τίποτα επιλήψιμο στις συνομιλείς.

Ξεχνά βέβαια ο κ. Βορίδης πως σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Documento, ο Λευτέρης Αυγενάκης φέρεται να έχει προχωρήσει σε διάφορες εξυπηρετήσεις- διευκολύνσεις ανθρώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις όπως εκβιασμοί, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων και πολλά άλλα ακόμα.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η απάντηση στα ΜΜΕ που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση Κασσελάκη

syriza grafeia 0

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η απάντηση στα ΜΜΕ που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση Κασσελάκη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν απέκλεισε ποτέ το ενδεχόμενο συνεργασίας των κεντροαριστερών δυνάμεων. Έθεσε για μια…

«Βόμβα» Σπίρτζη: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση – Θα επέλεγα Τσίπρα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (video)

Σπίρτζης Τσίπρας

«Βόμβα» Σπίρτζη: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση – Θα επέλεγα Τσίπρα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (video)

«Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του προέδρου μας στις ευρωεκλογές»