Newsroom

Newsroom

Με απερίγραπτη βαρβαρότητα μητέρα και εραστής βασάνισαν το τρίχρονο παιδί της μέχρι θανάτου (βίντεο)

Άναυδη έχει αφήσει την αμερικανική κοινή γνώμη η ιστορία κακοποίησης ενός τρίχρονου παιδιού στην Πενσυλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η αίθουσα…

1 96

Άναυδη έχει αφήσει την αμερικανική κοινή γνώμη η ιστορία κακοποίησης ενός τρίχρονου παιδιού στην Πενσυλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η αίθουσα του δικαστηρίου σοκαρίστηκε, ακούγοντας τις κατηγορίες εναντίον των Γκάρι Φελενμπάουμ και Τζίλιαμ Τέιτ σχετικά με την ανθρωποκτονία του γιου της τελευταίας.

«Ένα ζευγάρι πηγαίνει για ψώνια, τρώει πίτσα και κάνει έρωτα, μπροστά στο ετοιμοθάνατο παιδί της γυναίκας μετά από εβδομάδες απερίγραπτης κακοποίησης που κλιμακώθηκε σε τρεις μέρες συστηματικού βασανισμού» περιέγραψε ο κατήγορος σε μια δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στην κομητεία Τσέστερ της Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών, ανατριχιάζοντας όσους βρίσκονταν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η Τζίλιαν Τέιτ κι ο Γκάρι Φέλενμπαουμ συνελήφθησαν την Πέμπτη με την κατηγορία ανθρωποκτονίας για το θάνατο του 3χρονου γιου της Τέιτ, Σκοτ Μακμίλλαν και τον ξυλοδαρμό του μεγαλύτερου αδελφού του. «Γελούσαν, ενώ ο Σκοτ κρεμόταν μπροστά τους από τα πόδια. Παράλληλα, τον μαστίγωναν επανειλλημένα και τον χτυπούσαν με ένα τηγάνι», ανέφερε μεταξύ άλλων η κατηγορούσα αρχή.

Το ζευγάρι είχε μόλις μετακομίσει στο ίδιο σπίτι τον περασμένο μήνα, μαζί με την εν διαστάσει σύζυγο του κατηγορουμένου, την 11 μηνών κόρη των Φέλενμπαουμ και τους δυο γιους της Τέιτ. Οι τρεις ενήλικες παραδέχτηκαν στις αρχές ότι ξυλοκοπούσαν τον 3χρονο με αιχμηρά αντικείμενα, τον μαστίγωναν, τον έδεναν στην καρέκλα με μονωτική ταινία, βασανίζοντάς τον κι ότι τον κρεμούσαν από τα πόδια και τον γρονθοκοπούσαν.

Ο εισαγγελέας Τόμας Χόγκαν χαρακτήρισε την υπόθεση  «Αμερικανική ιστορία τρόμου», ενώ πρόσθεσε πως πρόκειται για μια «ανείπωτη πράξη φρίκης».  
«Ήταν κάτι που το θεωρούσαν αστείο», είπε στη συνέχεια, προκαλώντας ρίγος στο ακροατήριο.  «Ο Φελενμπάουμ, χτύπησε σοβαρά το αγόρι γιατί αρνήθηκε να φάει τοστ τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη», ανακοίνωσαν οι αρχές. «Ο κατηγορούμενος είχε μια αρρωστημένη αντίληψη περί πειθαρχίας η οποία περιελάμβανε να κοπανάει τον μικρό στον τοίχο και στη συνέχεια να τον δένει στην καρέκλα για να τον κρατήσει όρθιο για περισσότερες ξυλοδαρμούς», δήλωσε η αστυνομία.

Οι δράστες κρατούνται χωρίς εγγύηση, ενώ η προκαταρκτική ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 14 Νοεμβρίου .

 

 

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν – Οι 2 νικητές και οι 5 ηττημένοι

Δημοσκοπήσεις

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν – Οι 2 νικητές και οι 5 ηττημένοι

Για ποια κόμματα οι μετρήσεις δεν είναι και πολύ αισιόδοξες και ποιοι φαίνεται να κερδίζουν

Μετά τις μπουνιές στην ελληνική Βουλή εμφανίστηκαν… περιστέρια στο Ευρωκοινοβούλιο – Το πρωτοφανές περιστατικό (video)

Περιστέρι

Μετά τις μπουνιές στην ελληνική Βουλή εμφανίστηκαν… περιστέρια στο Ευρωκοινοβούλιο – Το πρωτοφανές περιστατικό (video)

Δύο πρωτοφανή περιστατικά έγιναν την ίδια μέρα στον ελληνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο

Παπαδάκης: Νευρίασε με την Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς» (video)

Παπαδάκης Αναστασοπούλου

Παπαδάκης: Νευρίασε με την Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς» (video)

«Μιλάω κι εγώ, μιλάς κι εσύ, μη δυσανασχετείς», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης απευθυνόμενος στη Μαρία…