Με ανατροπή νίκησε η Ισλανδία την Εθνική στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική κόντρα στην Ισλανδία σε φιλικό αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», και γνώρισε την ήττα με ανατροπή με σκορ 2-3. Η Εθνική προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα γκολ του Φορτούνη, αλλά στο τέλος χαμοέλασαν οι Ισλανδοί, που έδειξα έτοιμοι για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

56faf32e1dc524506c8b4c1e

Η ελληνική ομάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς, έδειξε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να εμφανιστεί όπως πρέπει στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Χάλφρεντσον εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από δεξιά και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο του Καπίνο. Το σκορ άνοιξε στο 19΄ με πέναλτι ο Φορτούνης, που είχε κερδίσει ο Τοροσίδης σε μαρκάρισμα του Χάλφρεντσον. Στο 31΄ ο άσος του Ολυμπιακού έγραψε το 2-0 με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από γύρισμα του Τοροσίδη και λάθος απόκρουση του Ίνγκασον.

Στο 34′ η Ισλανδία μείωσε μετά από τραγικό διώξιμο του Οικονόμου πάνω στον Τραούστασον και σουτ του τελευταίου. Δοκάρι είχε ο Καρέλης μετά από πάσα του Φορτούνη και ο Κγιάρτανσον που σημάδεψε το οριζόντιο σημείο της δοκού του Καπίνο στις καθυστερήσεις.

Μετά το 60’ η απόδοση της Εθνικής έπεσε και στο 70΄ ο Σίγκουρτσον εκτέλεσε φάουλ, ο Ίνγκασον πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καπίνο ισοφαρίζοντας.

Στο 81ο λεπτό από κόρνερ, ο Σίγκτορσον που είχε μπει νωρίτερα αλλαγή με κεφαλιά σκόραρε στην πλάτη του Μόρα γράφοντας το τελικό 3-2. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…