Με αναφορά στον εισαγγελέα απαντά η ΠΟΕΔΗΝ για τις «VIP ΜΕΘ»

"Όλοι οι μάχιμοι γιατροί είναι με το μέρος της ΠΟΕΔΗΝ και θα έρθουν να καταθέσουν και στον εισαγγελέα", δηλώνει ο Μιχάλης Γιαννάκος

nosokomeio 0

Επιμένει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, στις καταγγελίες του για ευνοϊκή μεταχείριση “επωνύμων” ασθενών με κορονοϊό, την ώρα που δεκάδες ασθενείς χάνουν τη ζωή τους διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, μετά την εισαγγελική παρέμβαση για το θέμα.

“Όλοι οι μάχιμοι γιατροί είναι με το μέρος της ΠΟΕΔΗΝ και θα έρθουν να καταθέσουν και στον εισαγγελέα. Και οι ίδιοι συνεχώς κάνουν παρόμοιες καταγγελίες. Να μου πείτε πώς στο νοσοκομείο του Αγρινίου ο Μητροπολίτης διασωληνώθηκε την περασμένη Τετάρτη, σε δύο ώρες βρήκε ΜΕΘ και ένας 58 χρονών διασωληνωμένος πάνω από πέντε μέρες, βγήκε η γυναίκα του, ζήταγε ΜΕΘ για τον άνθρωπό της, και την επόμενη μέρα βρέθηκε ΜΕΘ στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Εάν δεν έβγαινε στην τηλεόραση, θα έβρισκε ΜΕΘ αυτός ο άνθρωπος; Άρα λοιπόν οι επώνυμοι δεν έχουν καλύτερη μεταχείριση από το σύστημα;“, διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

“Ο Μητροπολίτης βρήκε ΜΕΘ σε τρεις ώρες, 78 χρονών, και ο άνθρωπος που περίμενε στην ίδια κλινική πάνω από πέντε μέρες βρήκε μετά τις καταγγελίες την επόμενη. Ο ασθενής αυτός είχε υποκείμενα νοσήματα, όπως ανέφερε η σύζυγός του. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πάρα πολλοί ασθενείς οι οποίοι είναι δέκα μέρες εκτός και χάνουν τη ζωή τους. Το σύστημα τι κάνει γι’ αυτούς; Θα έπρεπε να τους έχει εξασφαλίσει ΜΕΘ. Το σύστημα είναι υπόλογο στους ασθενείς αυτούς που χάνουν τη ζωή τους και στις οικογένειές τους”, πρόσθεσε ο κ. Γιαννάκος.

Ο ίδιος ανέφερε ότι σήμερα υπάρχουν πάνω από 120 ασθενείς εκτός ΜΕΘ, και πολλοί εξ αυτών χάνουν τη ζωή τους. “Για κάθε ασθενή από αυτούς θα έπρεπε να διατάσσεται εισαγγελική παραγγελία για να διερευνηθούν τυχόν αξιόποινες πράξεις”, υποστήριξε.

«Γι’αυτό και εμείς τη Δευτέρα καταθέτουμε αναφορά στον Εισαγγελέα και ελπίζουμε να μην ξεχαστεί το ζήτημα, να μην ξεχαστεί και να αποδοθούν οι ευθύνες. Για να βρίσκουν οι κοινοί θνητοί ΜΕΘ και χάνουν τη ζωή τους σε κοινούς θαλάμους», τόνισε.

 

 

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…