Newsroom

Newsroom

Με αιθέριες παρουσίες το σποτ ευαισθητοποίησης του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Συζήτηση αλλά και πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας με το οποίο επιδιώκεται η ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της προσφοράς αίματος, στην οποία η Ελλάδα είναι ουραγός.

5755792c1dc524f87a8b4613

Το αμφιλεγόμενο σποτάκι που «ανέβηκε» στην επίσημη σελίδα του Φορέα στο facebook, με τίτλο «Τώρα μπορείς κι εσύ να γίνεις Ήρωας!», βλέπουμε αρχικά έναν πυροσβέστη να σώζει ένα γατάκι από μια πυρκαγιά και στη συνέχεια έναν ναυαγοσώστη να σώζει μια κοπέλα από τα κύματα και να της δίνει το φιλί της ζωής. Αμέσως μετά ένας γιατρός σώζει τη ζωή ενός ασθενή και στο τέλος, ένας άντρας δίνει αίμα για να σώσει με τη σειρά του τη ζωή ενός συνανθρώπου του. Αυτό που δίχασε την κοινή γνώμη, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, οι πρωταγωνιστές των ηρωικών πράξεων περιτριγυρίζονται από αιθέριες παρουσίες που τους κοιτούν με θαυμασμό. Έτσι, συνάγεται το συμπέρασμα ότι ο άντρας που αποφασίζει να δώσει αίμα, παρακινήθηκε από αυτό ακριβώς το γεγονός.

Την παρέμβαση του υπουργείου Υγείας για την απόσυρση του συγκεκριμένου σποτ αξιώνει ο Συλλόγος Εργαζομένων στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…