Με 850 κιλά κοκαΐνη εντοπίστηκε πλοίο συμφερόντων του εφοπλιστή Λασκαρίδη στη Βενετία

Πρόκειται για τη ναυτιλιακή εταιρεία συμφερόντων του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη, μέλος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, τις σχέσεις της οποίας με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και την εταιρεία Zeus & Dione, η οποία ανήκε στη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, είχε αποκαλύψει το Documento.

5561237

Με 850 κιλά κοκαΐνη εντοπίστηκε στη Βενετία πλοίο συμφερόντων του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του TradeWindsnews.com οι Ιταλικές αρχές εντόπισαν κοκαΐνη αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ στο πλοίο Atlas το οποίο φέρεται να ανήκει στην εταιρεία Laskaridis Shipping.

Πρόκειται για τη ναυτιλιακή εταιρεία συμφερόντων του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη, μέλος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Ο Λασκαρίδης είχε επίσης προκαλέσει σάλο με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής έρευνας του οργανισμού EIC (European Investigative Collaboration) με τίτλο «Black Trail», όπου είχε αναφερθεί με απαξιωτικό τρόπο στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το TradeWindsnews.com, που δημοσιεύει εικόνα από ελικόπτερο, πρόκειται για ποσότητα 850 κιλών σε 570 συσκευασίες που εντοπίστηκαν στο πλοίο Atlas της εταιρείας Laskaridis Shipping, με σημαία Λιβερίας. Μάλιστα, τα πακέτα αυτά βρίσκονταν μέσα σε αγωγούς εξαερισμού.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…