Newsroom

Newsroom

Μαζωνάκης: «Ο Αντετοκούνμπο είναι ο αγαπημένος μου παίκτης» – To ξεκάθαρο μήνυμα για ρατσισμό

«Οι Έλληνες έχουμε περάσει πολλές τέτοιες σκληρές στιγμές...», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής

Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιήσει συναυλία στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ και σε δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 μίλησε για το EuroBasket 2022  αλλά και το οικουμενικό ζήτημα της προσφυγιάς.

Μεγάλος φαν της διοργάνωσης και της προσπάθειας που κάνει η Εθνική μας, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως παρακολουθεί τους αγώνες του Eurobasket και πως ο αγαπημένος του παίκτης είναι φυσικά… ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς έχει και τον αδερφό του, μαζί στις συναυλίες που δίνει.

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο αγαπημένος μου παίκτης, διότι έχω και τον αδερφό του μαζί μου στις συναυλίες. Μια οικογένεια πονεμένη, όσον αφορά τη μεταφορά τους από μία χώρα σε μία άλλη χώρα.

Τους είδα στην ταινία που έχουν κάνει μαζί με την μητέρα τους και ήταν τόσο συγκινητική, όπου ακούγοντας μετά τη μουσική του Ofili, είπα να συνεργαστούμε κιόλας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Μαζωνάκης.

Με αφορμή την επίσκεψή του στο Μουσείο της Μικράς Ασίας ο τραγουδιστής εξέπεμψε και ένα σαφές μήνυμα εναντίον του ρατσιμού και της ξενοφοβίας, τονίζοντας:

«Το μουσείο θα πρέπει να το δει αρκετός κόσμος, για να μην θεωρεί τίποτα δεδομένο και γιατί οι Έλληνες έχουμε περάσει πολλές τέτοιες σκληρές στιγμές, άρα θα πρέπει να είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι στο θέμα του ρατσισμού ή των μεταναστών».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…