Newsroom

Newsroom

"Μαζί για το Παιδί": Νταλάρας – Μαχαιρίτσας

Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ενώνουν τις φωνές τους στις 27 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, για την υποστήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

59a6a74b1dc52448358b46ea

Οι δύο ερμηνευτές θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στα 30.000 παιδιά που στηρίζει η Ένωση. Θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών, μεταξύ των οποίων και χαρακτηριστικά κομμάτια από την μεταξύ τους συνεργασία, όπως η «Σκόνη», το «Διδυμότειχο blues» και ο «Παλιός Στρατιώτης».

Τα εισιτήρια ανέρχονται σε 70 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη), 50 ευρώ (Α’ ζώνη), 30 ευρώ (Β’ ζώνη), 20 ευρώ (άνω διάζωμα) και 15 ευρώ (περιορισμένος αριθμός φοιτητικών εισιτηρίων στο άνω διάζωμα). Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την υποστήριξη των σωματείων που απαρτίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Εισιτήρια προπωλούνται από τα καταστήματα Public, το εκδοτήριο Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, στοά Πεσμαζόγλου), την τηλεφωνική γραμμή 2107234567 (με χρέωση πιστωτικής κάρτας) και την ιστοσελίδα www.ticketservices.gr

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…