Μαζεύει τα ασυμμάζευτα ο Κυριάκος: Διόρθωσε την ανακοίνωση της ΝΔ για τον Τσακαλώτο

Φήμες ότι τις δύο πρώτες ώρες κάθε ημέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραδίδει μαθήματα αγγλικών στα στελέχη της ΝΔ  ελέγχονται ως ανακριβείς.

NewsRoom 22/02/2019 | 11:37

Η αντιπαράθεση που ξέσπασε εκ του μηδενός χθες το απόγευμα «έκλεισε» με μια ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ «άδειασε» την αξιολύπητη ανακοίνωση του κόμματός του που σχολίαζε τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο CNBC.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε δηλώσει ότι «δεν πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να κεδρίσει η ΝΔ τις εκλογές».

Ωστόσο οι άριστοι της Πειραιώς (έκαναν πως) δεν άκουσαν το χαμηλόφωνο «δεν», και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν δήλωσαν ότι «η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο. Όχι τόσο για την αυτονόητη πρόβλεψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις εκλογές, όσο κυρίως για την διαβεβαίωσή του ότι το κόμμα του ως αντιπολίτευση θα στηρίξει το αίτημά της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση των υψηλότατων δημοσιονομικών πλεονασμάτων που εκείνος υπέγραψε».

Ο αγγλομαθής πρόεδρος όμως, προφανώς κατάλαβε το ολίσθημα και έσπευσε μέσω twitter να ανασκευάσει την ανακοίνωση του ίδιου του κόμματος που ηγείται(;).

«Ο κ. Τσακαλώτος, όντως, δεν μας έχρισε ακόμη κυβέρνηση. Θέλω, ωστόσο, να τον ευχαριστήσω προσωπικά. Διότι παραδέχθηκε επιτέλους ότι τα πλεονάσματά του καταστρέφουν την οικονομία και δεσμεύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την προσπάθεια που καταβάλλω εδώ και 3 χρόνια για να τα μειώσω», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης, αποκαθιστώντας, έστω και με καθυστέρηση την πραγματικότητα.

To koutipandoras.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.