Μαζέψτε τους όσο είναι ακόμα καιρός

Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει. Μέσα στους δρόμους των πόλεων οι ένστολες ομάδες, τρομοκρατούν, ασχημονούν, προσβάλουν και ξεπερνούν κάθε όριο ανθρώπινης συμπεριφοράς.

5200127 1

Όταν σταματούν έναν εθελοντή αιμοδότη που μόλις είχε δώσει αίμα και του βάζουν πρόστιμο τριακοσίων ευρώ για αδικαιολόγητη παραβίαση της καραντίνας , παύει να είναι, αστυνόμευση, παύει να είναι έλεγχος, είναι απανθρωπιά, παλιανθρωπιά, έλλειψη φιλότιμου.

Όταν σταματάς έναν μεροκαματιάρη ντελιβερά και ψάχνεις με τσαμπουκά και μαγκιά, σώνει και καλά να βρεις κάποια αιτία ώστε να του βάλεις πρόστιμο και τελικά του βάζεις πρόστιμο επτακοσίων είκοσι ευρώ εξοντώνοντας τον, είσαι, ασυνείδητος, ανάλγητος, απάνθρωπος

Όταν απαγορεύεις στον συνταξιούχο γυμνασιάρχη του δολοφονημένου μαθητή, να αποθέσει ένα μπουκέτο λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του μαθητή του, είσαι ένας κυνικός, χωρίς συνείδηση και ανθρωπιά. Άκαρδη μηχανή.

Όταν ένα μπουκέτο λουλούδια που κάποιος κατάφερε να αποθέσει πάνω στο μνημείο του νεκρού μαθητή, το μεταχειρίζεσαι σαν ένα μάτσο σκουπίδια, δεν είσαι ανθρώπινο ον. Είσαι μια μηχανή μίσους. Ο Μητσοτάκης κι ο Χρυσοχοΐδης, είναι ηθικοί αυτουργοί αυτού του καθημερινού αίσχους, που ξεφεύγει πλέον από τα όρια της αστυνόμευσης, ακόμα και της καταστολής. Εισέρχεται στα όρια του πολιτισμού και των αξιών του λαού μας, που βάναυσα καταπατώνται και ποδοπατούνται από τις ορδές των αμόρφωτων ένστολων, χυδαίων ανθρώπων.

Αγενείς, προκλητικοί, προσβλητικοί, δημιουργούν ένα διευρυνόμενο χάσμα ανάμεσα τους και ανάμεσα στην υπόλοιπη κοινωνία. Προσβάλουν νεκρούς και ζωντανούς, υβρίζουν και παραβιάζουν κάθε ανθρώπινο κανόνα και μέτρο αισθητικής και λογικής. Ένα χάσμα που ανάμεσα του κυλά μίσος, αηδία και αποστροφή.

Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης δημιουργοί των σύγχρονων ταγμάτων ασφαλείας, δυναμιτίζουν τις κοινωνικές δομές, βάζουν μπουρλότο στην όποια κοινωνική συναίνεση και δημιουργούν συνθήκες κοινωνικής ρήξης. Άβουλοι και μοιραίοι, αδυνατούν να αντιληφθούν την αποστροφή που γεννά η κτηνώδης συμπεριφορά των διάφορων ένστολων ομάδων, που σαδιστικά προσβάλουν και εξευτελίζουν αδύναμους πολίτες. Συμπεριφορές σκαιές, απολίτιστες, αδιανόητες.

Οι καμπάνες ηχούν πένθιμα. Οι σειρήνες σφυρίζουν ανατριχιαστικά. Επίκειται βομβαρδισμός. Μόνο ο Μητσοτάκης της περίσσιας ανεμελιάς και της ταξικής σκληρότητας και μεροληψίας και ο Χρυσοχοΐδης της γλοιώδους αρχομανίας και της εμμονικής βίας, δεν τις ακούν.

Τριακόσια ευρώ πρόστιμο στον εθελοντή αιμοδότη. Επτακόσια είκοσι ευρώ πρόστιμο εξόντωσης, στον βιοπαλαιστή ντελιβερά. Η άρνηση στον δάσκαλο να αποθέσει λίγα λουλούδια στον τόπο που σκοτώθηκε ο μαθητής του. Ναζιστικά σύμβολα πάνω στο κράνος αστυνομικού. Κάποιοι ξεπερνούν τα ηθικά όρια, τους άγραφους νόμους του ήθους και της ηθικής, τις πατροπαράδοτες αξίες της ελληνικής κοινωνίας. Ζυμωμένες με εντιμότητα, φιλότιμο και αυταπάρνηση.

Μαζέψτε τους όσο είναι ακόμα καιρός. Μας προσβάλουν και μας ταπεινώνουν. Βάλτε ένα τέλος στην ανάλγητη κτηνωδία τους. Όσο είναι ακόμα καιρός.
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…