«Μαζέψτε τους 98 νεκρούς και μετά το συζητάμε»… ο Άδωνις κατάφερε να εκνευρίσει μέχρι και τον Ευαγγελάτο

Διένεξη και εκνευρισμό μεταξύ Άδωνι και Ευαγγελάτου ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε...

Παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου έκανε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης και εκεί που όλοι περίμεναν ότι η συζήτηση θα κυλήσει σε ήρεμο και «φιλικό» κλίμα τελικά υπήρξε ανατροπή και… ένταση

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, με καταστήματα όπου οι καταναλωτές δοκιμάζουν απ’ έξω ρούχα και παπούτσια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρενέβη και ενημέρωσε πως στα συγκεκριμένα καταστήματα θα επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο.«Όποια καταστήματα δεν τηρούν τους κανόνες του click away θα κλείνουν», σημείωσε με το γνωστό ύφος χωροφύλακα ο υπουργός Ανάπτυξης.

Κάπου εκεί τα πράγματα πήραν μια περίεργη τροπή…

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Ευαγγελάτος, απάντησε στον υπουργό ρίχνοντας το πρώτο καρφί. «Κύριε Γεωργιάδη δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που το θέτετε αλλά το αποδέχομαι. Νιώθω την ανάγκη απλώς να πω το εξής, εμείς ως δημοσιογράφοι είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράφουμε. Όμως θα επαναλάβω ότι ο τρόπος που λειτουργεί η αγορά δεν μπορεί να είναι διαφορετικός. 

«Ένας άνθρωπος μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι είναι τυποποιημένο προϊόν» τόνισε ο Νίκος Ευαγγελάτος, και πρόσθεσε «ένα παπούτσι ή ένα ρούχο θα θέλει να το δοκιμάσει. Εκεί επιμένω μην ζητάμε το αδύνατο και να βάλουμε το πρόστιμο. Επειδή οι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν το βίντεο».

Ωστόσο, ο κατ΄άλλα «συνοδοιπόρος» του κυβερνητικού έργου, Νίκος Ευαγγέλατος δεν σταμάτησε εκεί. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο δυσάρεστη και άβολη για τον Α. Γεωργιάδη αφού ο δημοσιογράφος επισήμανε στον υπουργό:

«Κύριε Γεωργιάδη σας βλέπω με μία διάθεση πολύ έντονου καρφώματος, το αποδέχομαι αλλά… χθες είχαμε 98 νεκρούς, δεν θέλω να τραβήξουμε την κουβέντα, 98 νεκρούς κ.Γεωργιάδη. Δεν φταίνε ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε τα κανάλια, 98 νεκρούς, επειδή μου το λέτε συνέχεια, μαζέψτε τους 98 νεκρούς κ. Γεωργιάδη, κάντε τους λιγότερους και μετά να συζητήσουμε».

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος: «Δεν θα δεχτούμε καμία λύση που να μπαλώνει απλώς τις τρύπες που άνοιξε το ΠΔ»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος: «Δεν θα δεχτούμε καμία λύση που να μπαλώνει απλώς τις τρύπες που άνοιξε το ΠΔ»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος χαρακτηρίζει πρόοδο την παραδοχή ότι χρειάζονται νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε να…

Ο Αμαζόνιος εκπέμπει SOS: Πάνω από το 1/3 έχει επηρεαστεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα

Ο Αμαζόνιος εκπέμπει SOS: Πάνω από το 1/3 έχει επηρεαστεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα

Σημαντικά μεγαλύτερες οι ζημιές στο δάσος του Αμαζονίου, σε σχέση με αυτές που παρατηρούνταν μέχρι…

Επίθεση φασιστών στο Σύνταγμα: Συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο των Ιμίων

Επίθεση φασιστών στο Σύνταγμα: Συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο των Ιμίων

Φαίνεται πως δεν μπόρεσαν να χωνέψουν την χθεσινή αντιφαστιστική επικράτιση στο κέντρο της Αθήνας και…