Μαυροειδάκος: Την πατήσαμε γιατί βγήκε γκλοπ ενώ ξέρουμε ότι τραβάνε με κινητά (video)

Το μόνο λάθος στα περιστατικά αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη είναι ότι οι πολίτες τα βιντεοσκόπησαν σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο.

5258496 1

Σε μια απίστευτη δήλωση ακόμη και για τα δικά του δεδομένα προχώρησε ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος. Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ για τα περιστατικά αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη, το μόνο λάθος που εντόπισε στη συμπεριφορά των συναδέλφων του είναι ότι έβγαλαν γκλοπ ενώ γνωρίζουν ότι οι πολίτες τραβάνε βίντεο με τα κινητά τους.

Όπως είπε: «Πού την πατήσαμε για να σας το πω έτσι λαϊκά; Βγήκε ένα γκλοπ που εγώ εδώ που κάθομαι είναι ωραία να το λέω, αλλά όταν είσαι εκεί είναι διαφορετικά. Βγήκε ένα γκλοπ που δεν έπρεπε να βγει, διότι ξέρουμε ότι τραβάνε με κινητά. Πήραν την εικόνα και ξαφνικά μετά… αυθόρμητα οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης έκαναν πορεία και σήκωσαν πανό που έλεγε “Έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές μας”».

Φυσικά, είτε πρόκειται για τη Νέα Σμύρνη, είτε για τα Εξάρχεια, τα επεισόδια όπως πάντα ξεκίνησαν από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα ειδικών φρουρών. Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ δήλωσε: «Ξαφνικά βγήκαν 30 άτομα από γνωστό στέκι του αντιεξουσιαστικού χώρου που υπάρχει στο κάτω μέρος της πλατείας, πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα και τα γνωστά κατά της αστυνομίας».

Για τον άνθρωπο που ξυλοκοπήθηκε, παρά το ότι φαίνεται σε αρκετά βίντεο να συνομιλεί απλώς με τους Αστυνομικούς, παρά το ότι αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι απλώς αντέδρασε για τη βεβαίωση παράβασης σε οικογένεια που καθόταν σε παγκάκι, ο κ. Μαυροειδάκος ανέφερε πως πήγε να πάρει τα γκλοπ των αστυνομικών. Όπως είπε «Ο νεαρός που φαίνεται στο βίντεο έχει συλληφθεί, μαζί με άλλα 10 άτομα,  γιατί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς,  τους εξύβρισαν και προσπάθησαν να τους πάρουν τα γκλοπ. Ο κόσμος ξεσηκώθηκε, είναι πιεσμένος, ψάχνει να βρει μια αφορμή κι έγινε το λάθος».

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…