Μαυρίδης και Liberal ζητούν παραίτηση Χρυσοχοΐδη για την υπόθεση Φουρθιώτη;

Και ο πιστός συνοδοιπόρος του Μητσοτάκη, Θανάσης Μαυρίδης, στο κίνημα #Χρυσοχοΐδη παραιτήσου

AP Xrisoxoidis

Υπάρχουν πολλοί που εκτιμούν πως η πολύκροτη υπόθεση Φουρθιώτη, θα αποτελέσει την αρχή της πλήρους κατάρρευσης της κυβέρνησης. Και όπως φαίνεται η εκτίμησή τους δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα

Με άρθρο που φιλοξενείται σε στήλη που αποτελεί κεντρική αιχμή του φιλοκυβενρητικού site Liberal.gr, ο «υπασπιστής» του πρωθυπουργού Θανάσης Μαυρίδης, λίγο πολύ ζητά την παραίτηση Χρυσοχοΐδη για το στραπάτσο με τη φύλαξη του Μένιου Φορθιώτη.

Με σκληρές εκφράσεις όπως «Ευτυχώς δεν έδωσαν το ελικόπτερο της αστυνομίας» και με τον καυστικό τίτλο «Αν Μιχάλη δεν ξέρεις τι γίνεται στο σπίτι σου…», το Liberal δείχνει στον Κυριάκο τι οφείλει να κάνει με τον υπουργό του.

Διαβάζουμε αναλυτικά:

«Μπαλάκι του πινγκ πονγκ έχει γίνει η υπόθεση Φουρθιώτη. Ο υπουργός πετάει το μπαλάκι στον υφυπουργό, εκείνος στην αστυνομία και εκείνη πάλι στον υπουργό. Αυτό που έχω μάθει Μιχάλη μου είναι ότι την ευθύνη ενός υπουργείου την έχει ο υπουργός και όχι ο κλητήρας.

Οι 14 αστυνομικοί, τα αυτοκίνητα με τα αλεξίσφαιρα τζάμια και οι διαψεύσεις έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σε άλλη χώρα θα μπορούσε αυτό να είναι αφορμή παραίτησης.

Σημείωση: Πάλι καλά που δεν είχαμε διαθέσει και ελικόπτερο της αστυνομίας. Το… έσωσαν»

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…