Μαύρες μέρες έρχονται για τους εργαζόμενους…

Κυβερνητική επιδότηση για μετατροπή συμβάσεων από πλήρους σε μερικής απασχόλησης!  

εργασια

Παρουσιάζοντας το κυβερνητικό σχέδιο για την εργασία μετά τον κορονοϊό η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ (28.4.2020) γράφει με πηχυαίο τίτλο: «Μισό ωράριο όλος ο μισθός»! 

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι χαρούμενοι(!) αφού θα δουλεύουν μισές ώρες και θα πληρώνονται κανονικά ολόκληρο το μισθό τους. Φευ όμως, λίγο πιο κάτω αποκαλύπτεται η κυβερνητική και μιντιακή απάτη και το ψεύδος. Υπάρχουν όροι, λέει. Και πάνω απ’ όλα υπάρχει η δυσμενής αλλαγή της εργασιακής σχέσης. Αυτό δεν ομολογείται, απλώς λέγεται ότι «Το Δημόσιο αναλαμβάνει να καλύψει το κενό από τη μετατροπή των συμβάσεων εργασίας σε μερικής απασχόλησης»!

Τι μας λένε, λοιπόν; Η εργασιακή σχέση από πλήρους απασχόλησης θα γίνει μερικής απασχόλησης και το κράτος θα καλύψει το… «κενό»! Ουσιαστικά το κράτος θα επιδοτεί την μετατροπή των συμβάσεων πλήρους απασχόλησης σε μερικής απασχόλησης! Με άλλα λόγια ο εργαζόμενος θα συνάψει νέα σύμβαση μερικής απασχόλησης, (στην πραγματικότητα βέβαια θα δουλεύει κανονικό ωράριο), και ο εργοδότης θα πληρώνει τον μισό μισθό και τις ανάλογες(μισές) ασφαλιστικές εισφορές. Το Δημόσιο θα καλύψει με επίδομα τον άλλο μισό μισθό. Το ερώτημα είναι για πόσο χρόνο; Κι ακόμα, τι θα γίνει με τις ασφαλιστικές εισφορές; Άγνωστο!

Συμπέρασμα: Μαύρες μέρες έρχονται για τους εργαζόμενους…  

Πηγή: artinews
 

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…