«Οι μάσκες έπεσαν για τη ΝΔ»

«Η κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι έχει τη συνταγματική αρμοδιότητα, αλλά και τη νομική υποχρέωση να προχωρήσει στον ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, μετά και την προεπιλογή της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, κάλεσε τη ΝΔ στο τραπέζι του διαλόγου για να βρεθεί συναινετική λύση», επισημαίνει το Μέγαρο Μαξίμου. 

μαξίμου 2

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του η «η κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι έχει τη συνταγματική αρμοδιότητα αλλά και τη νομική υποχρέωση να προχωρήσει στον ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, μετά και την προεπιλογή της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, κάλεσε τη ΝΔ στο τραπέζι του διαλόγου για να βρεθεί συναινετική λύση» και σχολιάζοντας την απάντηση της ΝΔ επισημαίνει ότι: «οι μάσκες έπεσαν για τη ΝΔ.  Δε θέλουν τη συναινετική επιλογή,  δε θέλουν την τήρηση του νόμου και του Συντάγματος»

Εν συνεχεία το Μαξίμου θέτει ερωτήματα όπως «γιατί άραγε;», «ποιος έχει λόγο να αρνείται τη συναινετική επιλογή;», «και τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η σπουδή της ΝΔ με τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις στελεχών της;» και καταλήγει λέγοντας ότι «τα συμπεράσματα τα βγάζει ο ελληνικός λαός».

Την ίδια ώρα ο Μιχάλης Καλογήρου,  χαρακτήρισε ως «αποκαλυπτική των προθέσεών της» την άρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην πρόσκλησή του για συνέναιση στο θέμα της επιλογής των προσώπων που θα στελεχώσουν κορυφαίες θέσεις στα ανώτατα δικαστήρια της χώρας. 

«Οι μάσκες έπεσαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογήρου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Aplha, συμπληρώνοντας ότι θα προχωρήσουν κανονικά οι διαδικασίες για τον ορισμό νέας δικαστικής ηγεσίας.  

«Αυτή δεν είναι υπηρεσιακή, είναι μία κανονική κυβέρνηση που ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της», είπε επίσης με νόημα ο υπουργός, συμπληρώνοντας ότι η Βουλή δεν έχει διαλυθεί. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…