"Μάχη" Τραμπ – Ζούκερμπεργκ για το ρόλο του Facebook στις αμερικανικές εκλογές

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ και του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

59ccce781dc52498228b45be

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε μέσω Twitter τον ιδρυτή του Facebook για πολιτική προπαγάνδα εναντίον του μέσα από το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, εξομοιώνοντάς το με τους New York Times και τη Washington Post, τις οποίες κατηγορεί για διασπορά fake news.

«Το Facebook ήταν πάντα ενάντια στον Τραμπ, τα δίκτυα ήταν πάντα ενάντια στον Τραμπ. Fake news. Οι New York Times (απολογήθηκαν για αυτό) και η Washington Post ήταν ενάντια στον Τραμπ», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος, αφήνοντας υπονοούμενα για συμπαιγνία όλων αυτών εναντίον του.

Στην αντεπίθεση ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Άμεση ήταν η απάντηση του ιδρυτή του Facebook, ο οποίος σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης απορρίπτει τις κατηγορίες σημειώνοντας

«Ο Τραμπ λέει ότι είμαστε εναντίον του, ενώ οι Φιλελεύθεροι λένε ότι τον βοηθήσαμε. Όλοι είναι αναστατωμένοι, αλλά αυτό συμβαίνει όταν δίνεις φωνή σε όλους και δημιουργείς μια πλατφόρμα όπου φιλοξενείς όλες τις ιδέες», αναφέρει μεταξύ άλλων στην απάντησή του ο ιδρυτής του Facebook.

Η αντιπαράθεση ξέσπασε ενώ ο Ζούκερμπεργκ αναμένεται να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα στη Γερουσία στο πλαίσιο της έρευνας για την ενδεχόμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…