Newsroom

Newsroom

«Μαύρη» προπαγάνδα από Βούλτεψη: Παρουσίασε τουρκικό δημοσίευμα ως θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΝΔ έχει ξεφύγει τελείως», το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Clipboard01 5

Εκτεθειμένη βρίσκεται για ακόμη μια φορά η Νέα Δημοκρατία, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά, μετά τους ισχυρισμούς στους οποίους προέβη στον «αέρα» του ΣΚΑΪ η υποψήφια του κόμματος, Σοφία Βούλτεψη.

Συγκεκριμένα, η ίδια κρατώντας μια κόλλα Α4 παρουσίασε ένα δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου ως δήθεν θέση του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με το ζήτημα της Ροδόπης, κάνοντας λόγο για κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015, ωστόσο ακριβώς δίπλα της βρισκόταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης ο οποίος γκρέμισε αμέσως το αφήγημα της Σοφίας Βούλτεψη, εξηγώντας ότι το συγκεκριμένο κείμενο δεν είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένα τουρκικό δημοσίευμα που αφορούσε στις εκλογές.

«Στις εκλογές του 2015 είχε κυκλοφορήσει με ένα φυλλάδιο το οποίο αναφέρεται και στα θέματα του συλλογικού αυτοπροσδιορισμού και στην εκλογή των μουφτήδων, είχε μέσα στο φυλλάδιό του… Είναι στα τούρκικα, έχει μεταφραστεί», είπε η Σοφία Βούλτεψη, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να της απαντά πως «είναι ένα άρθρο που αφορά τις εκλογές στην Τουρκία, έχει στο background μια φωτογραφία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προφανώς δεν είναι κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ».

Εντυπωσιακή, πάντως, ήταν η αντίδραση της κ. Βούλτεψη η οποία επέμεινε «είναι κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ» με τον κ. Μαμουλάκη να επανέρχεται αναφέροντας πως «τυχαίνει να γνωρίζω την τουρκική γλώσσα».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την αντιπαράθεση μέσω Twitter παραθέτοντας και το σχετικό βίντεο.

«Η ΝΔ έχει ξεφύγει τελείως»

«Ο εθνικά επιζήμιος και ολισθηρός κατήφορος της ΝΔ δεν έχει σταματημό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατηγορώντας την Σοφία Βούλτεψη για «άθλια προβοκάτσια».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ειδικότερα ότι «μετά τους ωμούς εκβιασμούς της κ. Μπακογιάννη και του κ. Σκέρτσου στην μουσουλμανική μειονότητα, μετά την εργαλειοποίηση της ΕΥΠ από τον κ. Μητσοτάκη, σειρά είχε η άθλια προβοκάτσια της κ. Βούλτεψη. Παρουσίασε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα δημοσίευμα του τουρκικού τύπου ως δήθεν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ». Σημειώνει ότι «για κακή της τύχη, όμως, το μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης που γνωρίζει την τουρκική γλώσσα αποκάλυψε αμέσως τα fake news της κ. Βούλτεψη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η ΝΔ έχει ξεφύγει τελείως» και την κατηγορεί ότι «για μερικές ακροδεξιές ψήφους δεν διστάζει πουθενά. Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με ευαίσθητα εθνικά ζητήματα για ψηφοθηρικούς λόγους». «Μπορούν να αντιληφθούν έστω και τώρα το κακό που κάνουν στην πατρίδα;», τονίζει.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…