Μαύρα μεσάνυχτα για τον Γιάννη Οικονόμου σχετικά με τις παρακολουθήσεις: Μυθοπλασία και αναπόδεικτοι ισχυρισμοί

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε μια ακόμη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento, ξεκαθαρίζει ότι...«έχει εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα».

EK OIKONOMOU

Για Αισώπειους Μύθους του εκδότη της εφημερίδας, Κώστα Βαξεβάνη κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος επικρίνει, παράλληλα, και τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή «έσπευσε ασμένως (προτού καλά – καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς».

Στην ανακοίνωσή του, νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμαινε πως: «Η σημερινή αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τους επικεφαλής της εθνικής άμυνας της χώρας σοκάρει κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνα και παραπέμπει στις πιο σκοτεινές στιγμές της ελληνικής ιστορίας».

Θυμίζουμε, ότι στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας Documento γίνονται αποκαλύψεις για παρακολούθηση ανωτάτων στρατιωτικών, συμπεριλαμβανομένων των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων από την ΕΥΠ.

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«O κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να δημοσιεύει σε συνέχειες τους αισώπειους μύθους του, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο. Το αφήγημά του, το οποίο φθίνει όσο περνάει ο χρόνος, είναι ένα συνονθύλευμα ατεκμηρίωτων ισχυρισμών. Όσο υστερεί σε θεμελίωση και στοιχεία, άλλο τόσο πλεονάζει σε μυθοπλασία. Το πλέον τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως (προτού καλά- καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς και να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα. Απέναντι σε αυτή την παρωδία η Κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία και οφείλει να αποσαφηνίσει το ταχύτερο δυνατό κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων