"Ματιασμένη" η Malaysian Airlines, πάπιες επιτέθηκαν σε αεροσκάφος της

Κάποιος πρέπει να έχει «ματιάσει» τη Malaysian Airlines. Ύστερα από την εξαφάνιση του Boeing 777 ένα αεροσκάφος της εταιρίας με…

malaysia 2

Κάποιος πρέπει να έχει «ματιάσει» τη Malaysian Airlines. Ύστερα από την εξαφάνιση του Boeing 777 ένα αεροσκάφος της εταιρίας με 180 επιβάτες κινδύνεψε να συντριβεί την Παρασκευή, όταν ενώ προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο του Κατμαντού στο Νεπάλ, δέχθηκε επίθεση από πάπιες, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του. Το αεροπλάνο, πάντως, προσγειώθηκε με ασφάλεια και κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε το παραμικρό.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή αλλά ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή, όταν το αποκάλυψε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Νεπάλ, Ρατίς Τσάντρα Λαλ Σουμάν, περιγράφοντας το περιστατικό. Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, αυτού του είδους τα ατυχήματα είναι συχνά στο διεθνές αεροδρόμιο του Κατμαντού, το οποίο περιβάλλεται από δασώδεις λόφους. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, ήταν η πρώτη φορά που είδαν τόσες πάπιες μαζεμένες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιλότοι του αεροπλάνου της Malaysia που δέχθηκε την επίθεση από το σμήνος των πουλιών δεν ανέφεραν το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές. Την ανέφερε πιλότος της εταιρείας Jet Airways και μόνο τότε οι κυβερνήτες του αεροσκάφους της Malaysian αναγκάστηκαν να το επιβεβαιώσουν.

Νέγκα για Σάττι: «Δεν είναι κάτι για να μετανιώσω, θα το ξαναέλεγα, δεν είμαι καλή απονεμήτρια» (video)

Νέγκκα

Νέγκα για Σάττι: «Δεν είναι κάτι για να μετανιώσω, θα το ξαναέλεγα, δεν είμαι καλή απονεμήτρια» (video)

«Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί της και νομίζω ότι δεν έπρεπε να είναι δημόσια…