«Μαθήματα» στις γυναίκες δίνει ο Μπαλάσκας – Αποστομωτική απάντηση από Μαρία Αναστασοπούλου (video)

Οι γυναίκες δε χρειάζονται μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης από κανέναν Μπαλάσκα

Την ευθύνη στα θύματα φορτώνει για άλλη μια φορά, εμμέσως πλην σαφώς, ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Μπαλάσκας έκανε «μαθήματα» στις γυναίκες για τις σεξουαλικές συνήθειες στις οποίες δεν θα πρέπει να συναινούν, πρακτικά υπονοοώντας ότι ευθύνονται εκείνες για τις μελλοντικές παράνομες πράξεις ορισμένων συντρόφων τους.

«Δεν μπορεί ξαφνικά να βγαίνουν συνέχεια νέες καταγγελίες. Πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ένα προσωπικό πρόβλημα που θα έπρεπε να έχει λύσει. Θα πρέπει να είναι όλες οι γυναίκες από δω και πέρα προσεκτικές. Και αρνητικές θα μπορούσα να πω, όχι στο συναινετικό σεξ, αλλά στη συναινετική καταγραφή». 

Όμως, μπορεί ο Σταύρος Μπαλάσκας να θεωρούσε ότι για μια ακομη φορά οι μισογύνικες θεωρίες του θα περνούσαν χωρίς αντίλογο, όμως υπολόγισε χωρίς την «ξενοδόχο» Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία τον επανέφερε στην τάξη επισημαίνοντας: «Εμένα δε μου αρέσει η φράση ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές. Δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό. Εδώ μιλάμε για μια παράνομη πράξη του συγκεκριμένου που διώκεται πια σε βαθμό κακουργήματος. Το πώς συμπεριφέρεται μια γυναίκα με τον σύντροφό της είναι προσωπικά δικό της θέμα, να συμπεριφέρεται όπως θέλει».

 

Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ- «Να μην το περάσει καμία γυναίκα αυτό»

Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ- «Να μην το περάσει καμία γυναίκα αυτό»

Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπό της μίλησε για το χρονικό της…