Μαθήματα δημοσιογραφίας από τον ΣΚΑΪ: Ο φυσιογνωμιστής Evan Γεωργουλάκης αναλύει τον 33χρονο γυναικοκτόνο

Πού αλλού έχουμε ξαναδεί τον κύριο Έβαν...

NewsRoom 22/06/2021 | 11:06

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, βλέπουν περισσότερα πράγματα από τους υπόλοιπους. Διότι έχουν αυτό το «επαγγελματικό» μάτι...», με αυτόν τον τρόπο υποδέχτηκαν τον φυσιογνωμιστή Έβαν Γεωργουλάκη οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Ο σταθμός επιστράτευσε έναν «ειδικό» για να μας χαρίσει μια φυσιογνωμική ανάλυση του γυναικοκτόνου της Καρολάιν, γιατί το τραγικό περιστατικό δεν έχει όπως φαίνεται, «κανιβαλιστεί» όσο παίρνει από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Έχουμε κι άλλα επεισόδια ντροπής να δούμε.

Γιατί αυτό χρειαζόταν η υπόθεση, έναν γκουρού της φυσιογνωμικής να μας πει για τον ψυχισμό του δολοφόνου, να μας «ταξιδέψει» στις απόκρυφες πτυχές του «σκοτεινού» μυαλού του. Στον επόμενο τόνο εικάζουμε πως ο σταθμός θα προσφύγει ίσως σε κάποιο μέντιουμ αναζητώντας απαντήσεις για το στυγερό έγκλημα.

Απολαύστε την ανάλυση του φυσιογνωμιστή Έβαν Γεωργουλάκη για την ομολογία και το «θέατρο» του 33χρονου:

Ο Έβαν όμως είναι γνωστός της ελληνικής τηλεόρασης, δεν μας τον σύστησε ο ΣΚΑΙ. 

Το 2019 είχε εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο του STAR για να μας εξηγήσει πόσο ικανός, αποφασιστικός και φινετσάτος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Γιατί αν το έχεις με την επιστήμη της φυσιογνωμικής...