Μάθημα ζωής από τον Χρήστο Δάντη: Ο αδερφός μου με συμφιλίωσε με τη διαφορετικότητα (video)

Συγκινημένος ο τραγουδιστής μίλησε για τη μάχη που έδωσε ο αδερφός του, Σάββας Αξιώτης

dsc 2735

Στην εκπομπή «Ανοιχτά» και στην Αννίτα Πάνια μίλησε ο Χρήστος Δάντης το βράδυ της Πέμπτης.  Ο αγαπημένος τραγουδιστής συγκίνησε περιγράφοντας  τη σχέση με τον αδερφό του, Σάββα Αξιώτη, ο οποίος και τον συμφιλίωσε με την ιδέα της διαφορετικότητας.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Χ. Δάντης αναφέρθηκε επίσης και στις δυσκολίες που είχε με τον πατέρα του, τον οποίο όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, τον συνάντησε από την ηλικία των 5μιση ετών ξανά στην ηλικία των 20.

«Το ότι με συμφιλίωσε με τη διαφορετικότητα ήταν η σημαντικότερη παρέμβαση που έκανε ο αδερφός μου στη ζωή μου.

Με συμβούλευσε τότε και με εξοικίωσε, με έμαθε να μην το φοβάμαι όλο αυτό … Είναι πολύ πρόσφατο. Μου έμαθε πάρα πολλά. Ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι μέχρι να αρρωστήσει. Όταν αρρώστησε, υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα και τον ταλαιπώρησε πολύ αυτό στη ζωή του.

Από τα 38-40 ο Σάββας δεν ήταν ξανά ο ίδιος. Τον ταλαιπώρησε, τον άλλαξε πάρα πολύ το πρόβλημά του. Τα φάρμακα τα έκοβε, τον έριχνε, θυμώναμε εμείς πολύ.

Τον κρατούσαμε εμείς, τα υπόλοιπα αδέρφια, αλλά τον κρατούσε κυρίως η μάνα μας. Από τότε που πέθανε εκείνη, το 2015, εκεί τον χάσαμε όλοι», σημείωσε ιδιαίτερα φορτισμένος ο Χρήστος Δάντης για τον αδερφό του, Σάββα Αξιώτη, που πέθανε το περασμένο καλοκαίρι. 

 

Ενώ για τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του δήλωσε αναλυτικά στην Α. Πάνια:

«Ο πατέρας μου έχει έρθει σε εκπομπή σου στα 55 του. Είχε παρουσιάσει δύο τραγούδια του στο Χρυσό Κουφέτο. Ήταν πολύ καλός, λαϊκός τραγουδιστής κι επειδή ένιωθε αδικημένος, ήθελε ξαφνικά στα 55 να πραγματοποιήσει το όνειρό του γιατί ο γιο του ήταν αυτός που ήταν…

Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και πολύ άσχημα. Τον πατέρα μου τον συνάντησα μετά από χρόνια. Από τα 5μιση τον ξαναείδα στα 20. Είχαμε μιλήσει μια φορά στο τηλέφωνο. Μόλις έβγαινα στο τραγούδι. Με ενοχλούσε πάρα πολύ αυτό.

Δεν μου βγήκε θυμός όταν τον ξαναείδα, μου είχε λείψει πάρα πολύ».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…