Newsroom

Newsroom

Μάθετε για την πρωτοτυπία τηλεοπτικής εκπομπής που βγαίνει τη Δευτέρα στον "αέρα" (δείτε βίντεο)

«ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 – Η Ελλάδα ψηφίζει» είναι ο τίτλος της νέας πολιτικής ενημερωτικής εκπομπής, που βγαίνει στον «αέρα» από τη…

argyros 0

«ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 – Η Ελλάδα ψηφίζει» είναι ο τίτλος της νέας πολιτικής ενημερωτικής εκπομπής, που βγαίνει στον «αέρα» από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο «attica TV» με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Κώστα Αργυρό.

Η πρωτοτυπία της εκπομπής, που θα φιλοξενεί πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκπροσώπους της αγοράς και των παραγωγικών τάξεων είναι ότι θα μεταδίδεται σε ζωντανή σύνδεση σε επιλεγμένα μεγάλα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια σε όλη την Ελλάδα. Με έμφαση στο ρεπορτάζ και το αποκαλυπτικό παρασκήνιο, η εκπομπή θα δίνει επίσης βήμα στους πολίτες καθιστώντας τους ισότιμους συνομιλητές των εκπροσώπων της πολιτικής σκηνής.

Η εκπομπή θα έχει τρίωρη διάρκεια και θα μεταδίδεται κάθε ημέρα ζωντανά στις 22:30 το βράδυ. Την πρώτη ημέρα καλεσμένοι στο studio της Hellasnet στον Πύργο των Αθηνών θα είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος. από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Μαρκόπουλος από τη ΝΔ, οι Κώστας Ελευθερίου και Γιάννης Κωνσταντινίδης πολιτικός αναλυτής και επιστημονικός υπεύθυνος αντίστοιχα της εταιρείας ερευνών ProRata καθώς και οι Χρήστος Σπίρτζης, Φαήλος Κρανιδιώτης, Ραχήλ Μακρή και Γιάννης Μοίρας.