Ματαιώθηκε ματς της Football League γιατί... δεν είχαν να πληρώσουν τον διαιτητή

Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει με αυτά που έγιναν (ή μάλλον… δεν έγιναν) στο ματς Χανιά-Κέρκυρα για τη Football League.

NewsRoom 27/03/2016 | 16:45

Το παιχνίδι επρόκειτο να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, όμως μέχρι την ώρα εκείνη η γηπεδούχος ομάδα των Χανίων δεν είχε βρει χρήματα για να πληρώσει την τετράδα των διαιτητών, όπως γίνεται πάντα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας να ψάχνουν την τελευταία στιγμή να συγκεντρώσουν τα χρήματα, που ανέρχονταν σε περίπου 2.000 ευρώ.

Ο διαιτητής Γρατσάνης τους έδωσε προθεσμία είκοσι λεπτών για να μαζέψουν τα χρήματα, και μολονότι τελικά τα κατάφεραν μετά από… είκοσι και κάτι λεπτά, ο διαιτητής αρνήθηκε να ξεκινήσει το παιχνίδι, αποφασίζοντας να κλείσει το φύλλο αγώνα, να μηδενίσει τους γηπεδούχους και να κατακυρωθεί το ματς στην Κέρκυρα.

Μάλιστα, ούτε οι παραινέσεις ακόμα και των φιλοξενούμενων για να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι δεν μετέπεισαν τον ρέφερι, με αποτέλεσμα τελικά ο αγώνας να μην ξεκινήσει ποτέ και τα Χανιά να μηδενιστούν, μία απόφαση που θα κοστίσει στην ομάδα ως και 40.000 ευρώ ακόμα, σύμφωνα με τον κανονισμό, ενώ αναμένεται να τους επιβληθεί και ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.