Μας καθησυχάζουν Βενιζέλος-Στουρνάρας για πλεόνασμα, το πιστεύουν;

Καθησυχαστικοί προσπάθησαν να εμφανιστούν τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο κι ο Γιάννης Στουρνάρας ύστερα από την απογευματινή τους συνάντηση με…

venizelos 14

Καθησυχαστικοί προσπάθησαν να εμφανιστούν τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο κι ο Γιάννης Στουρνάρας ύστερα από την απογευματινή τους συνάντηση με τον πρωθυπουργό όσον αφορά τις αιτιάσεις της Eurostat για το πρωτογενές πλεόνασμα. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κι ο υπουργός Οικονομικών  τόνισαν πως η Ελλάδα υπολογίζει τα στοιχεία της με βάση τα πραγματικά δεδομένα και τα ευρωπαϊκά πρότυπα, κάτι που κάνει με τη σειρά της και η Eurostat και στο τέλος θα επέλθει συμφωνία σε επίπεδο αριθμών.

Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως πέρα και πάνω από όλα τα θέματα, εκείνο που έχει σημασία είναι να γίνουν όλα όσα έχουν πει η κυβέρνηση και οι εταίροι μας, δηλαδή να επιτευχθεί η στροφή από την κρίση. Ο κ. Στουρνάρας υποστήριξε πως το πλεόνασμα υπάρχει και θα επιβεβαιωθεί, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση υπολογίζει το πλεόνασμα με πολύ αυστηρότερους τρόπους από ό, τι επιβάλλει η τρόικα.

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…