«Μας έκαψαν για τις ανεμογεννήτριες» – Κάτοικος ξεσπά στον αέρα του ΣΚΑΙ και η Κοσιώνη χάνει τα λόγια της (video)

«Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι σε ένα μήνα εδώ θα έχουμε ανεμογεννήτριες»

Καταγραφή 3

Οι καταγγελίες των κατοίκων στις περιοχές που καίγονται από χθες διαδέχονται η μία την άλλη καθώς όπως λένε σε πολλά σημεία είτε δεν επιχειρούν εναέρια μέσα, είτε η αργοπορία της πυροσβεστικής ήταν τεράστια με αποτέλεσμα ακόμα και τώρα να υπάρχει μια ανεξέλεγκτη φωτιά που καταστρέφει ότι βρίσκει στο διάβα της.

Ωστώσο, στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ένας κάτοικος των Δερβενοχωρίων προχώρησε σε μια καταγγελία που κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι υπάρχει περίπτωση να ισχύει.

Ο κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι η φωτιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού ο οποίος έγινε προκειμένου στο σημείο να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες καθώς όπως είπε στο σημείο έχει αρχίσει ήδη κάποιες εργασίες η εταιρεία που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο.

«Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι σε ένα μήνα εδώ θα έχουμε ανεμογεννήτριες», ήταν τα σοκαριστικά λόγια του κατοίκου.

Δυστυχώς, όμως, όταν άρχισε να λέει τη γνώμη του για τα αίτια της πυρκαγιάς η κ. Κοσιώνη σε μια προσπάθεια να μην ακουστεί κάτι παραπάνω προσπάθησε να τερματίσει τη συζήτηση ευχόμενη να πάνε όλα καλά και να σβήσει το πύρινο μέτωπο.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Google: Το Μεξικό απειλεί με μήνυση εάν συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον όρο «Κόλπος της Αμερικής»

1263101

Google: Το Μεξικό απειλεί με μήνυση εάν συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον όρο «Κόλπος της Αμερικής»

«Σε καμία συνθήκη το Μεξικό δεν θα αποδεχθεί τη μετονομασία μιας γεωγραφικής ζώνης που περιλαμβάνει…

Σύμη: Η 13χρονη και ο 15χρονος φέρεται να είχαν υπογράψει συμφωνητικό για την εξόντωση της μητέρας!

ζευγαρι

Σύμη: Η 13χρονη και ο 15χρονος φέρεται να είχαν υπογράψει συμφωνητικό για την εξόντωση της μητέρας!

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου ανέφερε πως και οι «δυο ανήλικοι χρήζουν υποστήριξης».