Newsroom

Newsroom

Μαρτυρικές ήταν οι τελευταίες ώρες της Σούζαν

"Φύλλο και φτερό" κάνουν οι αστυνομικές αρχές όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους προκειμένου να φτάσουν στον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας της Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον.

VIOLOGOS TELIKO

Την ώρα που οι πληροφορίες “διαρρέουν” με το σταγονόμετρο, τα νεώτερα στοιχεία αναφέρουν ότι υπάρχουν ευρήματα που καταδεικνύουν πως η άτυχη γυναίκα πιθανότατα βασανίστηκε πριν τον ασφυκτικό θάνατο της, όπως αποκαλύφθηκε από την πολύωρη εξέταση της σορού της από τους ιατροδικαστές Κρήτης. 

Όπως έγραψε το cretalive, ελήφθησαν δείγματα για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση, όπως και δείγμα DNA, τα αποτελέσματα των οποίων εκτιμάται ότι θα συμβάλλουν στη διαλεύκανση του εγκλήματος. 

Μάλιστα ξεκίνησαν αμέσως και οι πρώτες δειγματοληψίες γενετικού υλικού από υπόπτους που προσήχθησαν, για να συγκριθεί σε περίπτωση που το DNA του δολοφόνου βρεθεί και απομονωθεί.

Αυτό που από την πρώτη στιγμή είχε γίνει αντιληπτό στους ιατροδικαστές, κι ενώ ακόμα βρισκόταν μέσα στο σπήλαιο η 60χρονη, ήταν το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εκεί νεκρή και ο δράστης ή οι δράστες δεν τη σκότωσαν στον χώρο του σπηλαίου. Το δεδομένο αυτό φάνηκε εξαρχής από την αυτοψία που έγινε, τη θέση του σώματος, αλλά και από άλλα δεδομένα που προέκυψαν από τη νεκροψία- νεκροτομή. Αυτό που παραμένει ένα από τα πολλά ζητούμενα είναι να διαπιστωθεί το δρομολόγιο που ακολούθησε, φεύγοντας από το Κολυμπάρι.

Ενημέρωση ζητά η Αμερικανική πρεσβεία

Ο άνθρωπος που δολοφόνησε την Suzanne Eaton, τής στέρησε με άδικο, βίαιο και τρομακτικό τρόπο την ζωή.

Διαρκή ενημέρωση για τη μυστηριώδη δολοφονία ζητάει η αμερικανική πρεσβεία από τις ελληνικές Αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς»,  στα Χανιά βρέθηκαν δύο στελέχη των αμερικανικών διωκτικών Αρχών, οι οποίοι είχαν συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση και ο θάνατός της Σούζαν Ίτον υπήρξε κεντρικό θέμα σε διεθνή- κυρίως αμερικανικά- μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN, το NBC κ.α.

Πηγή: cretalive.gr

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…