Μάρθα Καραγιάννη: O ακραίος ανταγωνισμός για μια δήλωση ενόχλησε ακόμα και τον Λιάγκα (video)

«Σε τέτοιες στιγμές δεν κοιτάμε ποιος έχει κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία και σε ποια εκπομπή μίλησε τελευταία και σε ποια εκπομπή μίλησε πρώτη»

liagas 2

Σε τηλεοπτικό show έχουν μετατρέψει τα κανάλια την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη. Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες κάμερες έχουν κατακλύσει τον χώρο και κυριολεκτικά κυνηγάνε από πίσω όσους έχουν καταφτάσει για να πουν το τελευταίο αντίο, ώστε να εξασφαλίσουν μια αποκλειστική δήλωση.

Η παραπάνω κατάσταση που επικρατεί στην κηδεία της Μάρθα Καραγιάννη φαίνεται ότι ενόχλησε ακόμα και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ενώ και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είχε στείλει κάμερα και ρεπόρτερ για να καλύψει την κηδεία, ο γνωστός παρουσιαστής αναγκάστηκε να διακόψει τη live μετάδοση λέγοντας στον αέρα ότι:

«Επιτρέψτε μου να πω κάτι με πολύ μεγάλη αγάπη, ως άνθρωπος που κάνω τηλεόραση κοντά στα 30 χρόνια. Σε τέτοιες στιγμές -και το λέω με αγάπη, δεν είναι μομφή σε κανέναν- όταν σεβόμαστε όλοι τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει χαθεί που όλοι έχουμε κάνει συνεντεύξεις, δεν κοιτάμε ποιος έχει κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία και σε ποια εκπομπή μίλησε τελευταία και σε ποια εκπομπή μίλησε πρώτη. Είναι κοινές δηλώσεις και δεν πρέπει να λέμε η μία εκπομπή η άλλη.

Είναι πολύ μικρό να λέμε στην εκπομπή του Λιάγκα, στην εκπομπή της… Δεν είναι ωραίο. Μην το λέτε. Δεν είναι ποιος θα κάνει αύριο 1% παραπάνω. Βλέπετε, όλοι στο ίδιο ζουμί βράζουμε, μέχρι στιγμής ο κόσμος δεν βλέπει κανέναν. Εδώ σεβόμαστε έναν άνθρωπο, δεν κάνουμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου. Με αγάπη το λέω, αλλά δεν έγινε μία φορά. Και δεν είναι μομφή προς κανέναν, τους εκτιμώ όλους βαθύτατα και το έχω αποδείξει 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση. Συγγνώμη, αλλά…».

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…