Μαρκουλάκης: Περίεργες δηλώσεις για metoo – «Έπαιξαν προσωπικές ατζέντες» (video)

Ασάφεια δημιουργούν τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για το κίνημα metoo

markoulakis

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο του metoo στο θέατρο.

Ο ηθοποιός αν και αρχικά έκρινε θετικά το συγκεκριμένο κίνημα στη συνέχεια φάνηκε πως θέλησε να πάρει αποστάσεις κάνοντας αμφιλεγόμενες δηλώσεις.

«Έκλεισα τα social media πριν γίνουν αυτές οι ιστορίες που δημιούργησαν αναστάτωση. Το έκλεισα γιατί είμαι τόσο ενοχικός στο να είμαι ευγενικός με τους ανθρώπους, που καθόμουν και απαντούσα σε όλα τα μηνύματα. Μου φαίνεται αδιανόητα αγενές το να μην απαντήσω σε άνθρωπο που μου στέλνει ευχές. Το να ασχολείσαι σκρολάροντας…

Μπορεί να φτάσει κανείς στο σημείο, και οι νέες γενιές το έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα, να μη βρει χρόνο να διαβάσει ή να βρει τα εργαλεία για να προσηλωθεί. Χάνουμε τη δυνατότητα να πάμε σε βάθος. Το έκλεισα και με χαρά έμεινα απέξω για χρόνια», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και σχολιάζοντας πιο αναλυτικά το κίνημα του metoo τόνισε:

“H ιστορία του MeToo είναι ενδιαφέρουσα και αισιόδοξη, είναι ένα βήμα επί της αρχής: το να πάω στη δουλειά μου και να μην κινδυνεύω να κακοποιηθώ ή κάποιος να υποδείξει την εξουσία πάνω μου. Εκείνη την περίοδο έγιναν μια σειρά από λάθη. Έπαιξαν μια σειρά από προσωπικές ατζέντες και ξέφυγε το πράγμα…

Έχω τη δύναμη της γνώμης και των εμπειριών μου απόλυτα. Αν ήθελα θα σας έλεγα! Δεν θέλω, όχι επειδή υπάρχει κάτι που θέλω να κρύψω, αλλά γιατί ξέρω ότι μπορεί να απομονωθεί κάτι».