Μαρκόπουλος για Τέμπη: Επίθεση σε «Βήμα» και συγγενείς – Πριν ένα χρόνο έλεγαν άλλα, σενάρια συνομωσίας το μπάζωμα (video)

«Ξαφνικά μέσα από μια σειρά δημοσιευμάτων από μέσα ενημέρωσης φάνηκε ότι υπάρχει  μια προσπάθεια να σηκωθεί το θέμα με τη λογική ενός θρίλερ», ανέφερε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος

6160235

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, μετά την ντροπιαστική προεδρία του στην εξεταστική της Βουλής για το έγκλημα στα Τέμπη, βρέθηκε σήμερα στο Action24 και βρήκε την ευκαιρία να «κουνήσει το δάχτυλο» ξανά σε όσους παλεύουν για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και για τη δικαίωση των 57 ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα.

Μάλιστα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πέρα από την επίθεση που άσκησε στο «Βήμα» για το ρεπορτάζ που κάνει λόγο για μονταζιέρα στους διαλόγους σταθμάρχη και μηχανοδηγών την μοιραία νύχτα, ουσιαστικά έριξε τα βέλη του και στους συγγενείς των θυμάτων μιλώντας για «σενάρια συνομωσίας σχετικά με το μπάζωμα».

«“Το Βήμα” το οποίο σέβομαι είναι μια ιστορική εφημερίδα με εξαιρετικούς δημοσιογράφους συναδέλφους έλεγε ότι δεν υπάρχει αλλοίωση ένα χρόνο πριν, το ίδιο “Το Βήμα”, δεν ξέρω αν ήταν και ο ίδιος συνάδελφος.

Τώρα πάει με μια άλλη αφήγηση, να τα βάλουμε λοιπόν σε μια τάξη, οι διάλογοι ήταν γνωστοί από τις αρχές Μαρτίου, οι διάλογοι που επικαλείται η εφημερίδα.

“Το Βήμα” έχει γράψει ότι δεν έχουν αλλοιωθεί οι διάλογοι και τώρα πάμε σε μια νέα αφήγηση», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

«Αυτή τη στιγμή δεν θα κάνω υποκατάσταση της δικαιοσύνης, έχει ολόκληρο το υλικό, αν αυτό δεν είναι απόδειξη ότι η ελληνική κυβέρνηση θέλει πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, στάλθηκαν οι διάλογοι από την ΕΛΑΣ στη δικαιοσύνη.

Θέλω να πω μερικά πράγματα, εδώ νομίζω ότι έχει στηθεί ένα πρωτοφανές θρίλερ με σκοπό συγκεκριμένο, πολιτική στόχευση, υπάρχει ένα θέμα με το μπάζωμα με κάποιες θεωρίες συνομωσίας, έρχεται τώρα να φτιαχτεί μετά το μπάζωμα, η μονταζιέρα.

Ξαφνικά μέσα από μια σειρά δημοσιευμάτων από μέσα ενημέρωσης τα οποία, ‘ντάξει δεν λέμε και ο ένας χρόνος είναι σεβαστός, όμως φάνηκε ότι υπάρχει  μια προσπάθεια να σηκωθεί το θέμα με τη λογική ενός θρίλερ», συνέχισε μα περίσσιο θράσος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος σε λεωφορείο στην Αττική: Ο οδηγός προσπάθησε να βιάσει επιβάτιδα

Τζίμα: Ατάκες «φωτιά» στο δελτίο του MEGA – Μπορεί η κυβέρνηση να κατονομάσει τα οικονομικά συμφέροντα; (video)

Σοκ στην Κυψέλη: Αδερφός μαθητή τραυμάτισε με μαχαίρι διευθυντή σχολείου

Έλενα Ακρίτα: Καταγγελία κατά της ΕΡΤ – «Με το έτσι θέλω έκοψε τις δηλώσεις μου»