Μάριος Κάτσης για αξιοπιστία Abacus Research-Γίνεται όλο κ’ καλύτερο

O  τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Μάριος Κάτσης, σχολίασε την ανακοίνωση της δημοσκοπικής εταιρίας Abacus Research που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, αναφορικά με τα ευρήματα της αλλά την στατιστική μέθοδο που ακολούθησε.  

dimoskopisi 1

Στο απόηχο της δημοσκοπικής έρευνας  για λογαριασμό του Alpha, από την εταιρία Abacus, και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα ευρήματα της αλλά η επαγωγική μέθοδός της, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να απαντήσει στο τσουνάμι κριτικής  που δέχθηκε , ενώ απάντησε και στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης σχετικά τον βαθμό αξιοπιστίας της έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωσή της η Abacus μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι μέλος του ΣΕΔΕΑ και τηρεί τους κανόνες από το 2004.

Όπως σχολιάζει ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Μάριος Κάτσης «Γίνεται όλο κ’ καλύτερο: Η εταιρία Abacus απάντησε ότι είναι μέλος του ΣΕΔΕΑ και τηρεί τους κανόνες από το 2004! Μόνο που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΜΗ η εταιρία συστήθηκε το 2008! Αξιόπιστη σε όλα!». 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…