Μάριος Κάτσης για αξιοπιστία Abacus Research-Γίνεται όλο κ' καλύτερο

O  τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Μάριος Κάτσης, σχολίασε την ανακοίνωση της δημοσκοπικής εταιρίας Abacus Research που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, αναφορικά με τα ευρήματα της αλλά την στατιστική μέθοδο που ακολούθησε.
 

NewsRoom 27/01/2022 | 20:23

Στο απόηχο της δημοσκοπικής έρευνας  για λογαριασμό του Alpha, από την εταιρία Abacus, και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα ευρήματα της αλλά η επαγωγική μέθοδός της, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να απαντήσει στο τσουνάμι κριτικής  που δέχθηκε , ενώ απάντησε και στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης σχετικά τον βαθμό αξιοπιστίας της έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωσή της η Abacus μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι μέλος του ΣΕΔΕΑ και τηρεί τους κανόνες από το 2004.

Όπως σχολιάζει ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., Μάριος Κάτσης «Γίνεται όλο κ' καλύτερο: Η εταιρία Abacus απάντησε ότι είναι μέλος του ΣΕΔΕΑ και τηρεί τους κανόνες από το 2004! Μόνο που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΜΗ η εταιρία συστήθηκε το 2008! Αξιόπιστη σε όλα!».