Μάριος Αθανασίου: Υπάρχουν δικoί μου συνομήλικοι που βγάζουν τα παιδιά τους έξω για να δουν “γκομενάκια” (video)

«Μίλησα στα παιδιά, λέγοντάς τους ότι έχει συμβεί και σε εμένα. Μου έχει συμβεί με έναν τρόπο να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά στα 17 μου, ενώ ήμουν σε ένα ταξί», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

αθανασιου

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με αφορμή την υπόθεση του Κολωνού.

«Υπήρχαν κατά καιρούς τέτοια περιστατικά στην ελληνική κοινωνία, ξέραμε ότι συμβαίνει αυτό», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Δεν αλλάζει η ζωή μας τώρα από αυτό το περιστατικό, από πριν υπήρχαν αυτά. Τα κυκλώματα λειτουργούν και με αυτούς που δίνουν λεφτά και με αυτούς που βγάζουν και αυτό το πράγμα ανοίγει όλο και περισσότερο και όσο πιο πολύ ανοίγει, τόσο πιο πολύ συγκαλύπτεται».

Σε σχέση με τα τρία του παιδιά και τις πληροφορίες που τους μεταδίδει σχολίασε: «Προσπαθώ να φιλτράρω λίγο τις πληροφορίες για να μην έρχονται με τον όγκο που τα μεταδίδει η τηλεόραση. Είμαι ένα βήμα πίσω, για την πρόληψη, όση εμπιστοσύνη κι αν έχω στα παιδιά».

«Εγώ απομυθοποιώ κατά κάποιον τρόπο την πράξη για να μην τη φοβάται το παιδί και κλειστεί στον εαυτό του για όλη του τη ζωή. Μίλησα στα παιδιά, λέγοντάς τους ότι έχει συμβεί και σε εμένα. Μου έχει συμβεί με έναν τρόπο να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά στα 17 μου, ενώ ήμουν σε ένα ταξί. Όταν το μετέφερα στο παιδί, του εξήγησα όλα τα συναισθήματά μου» είπε στο τέλος και συμπλήρωσε:

«Οι πράξεις των παιδιών συνήθως είναι τα λάθη των γονιών. Αυτή είναι μια νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει. Τα παιδιά μιμούνται τις πράξεις των γονιών τους, άρα μάλλον έχει δοθεί λάθος παράδειγμα. Το πώς αντιμετωπίζεις τη γυναίκα δεν είναι μόνο λόγια, είναι πράξη. Υπάρχουν συνομήλικοί μου που βγάζουν τα παιδιά τους έξω για να δουν “γκομενάκια”. Έχει ξεφύγει η κατάσταση».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…