"Μαριονέτα" των ακροδεξιών ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τον Αντώναρο

Άνευ προηγουμένου επίθεση από τον πρώην υπουργό της ΝΔ, Ευάγγελο Αντώναρο, ο οποίος κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως είναι έρμαιο των ακροδεξιών.

5b22767b1dc524a46e8b45a6

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Καραμανλή, με αφορμή τη δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα πως δεν θα συμμετάσχει στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ακροδεξιά ηγετική του ομάδα.

Λίγο πριν η Κατερίνα Παπακώστα είχε δηλώσει πως: «Σε αυτή την παρωδία και στην απαξίωση της ποιότητας της Δημοκρατίας επιλέγω να μην συμμετέχω, ώστε να μην νομιμοποιήσω με την παρουσία μου τον ευτελισμό και την απαξίωση του κοινοβουλευτισμού».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος αφού δήλωσε, με αναρτήσεις του στο Facebook, πως συντάσσεται με την κ. Παπακώστα, τόνισε επίσης πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αγεται και φέρεται πλέον ανερυθρίαστα και απροκάλυπτα από τα πλέον ακροδεξιά στοιχεία που παρείσφρησαν ποτέ στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας».

Λίγο αργότερα ο κ. Αντώναρος, με νέα του ανάρτηση, συνέχισε τη σκληρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, γράφοντας:  

Άλλο να λέει κανείς ότι θέλει εκλογές εδώ και δυόμιση χρόνια κι άλλο να τις θέλει πραγματικά.Ο λόγος για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που με τη σημερινή του κίνηση επιβεβαιώνει — για μια ακόμη φορά — τι τρικυμία έχει στο κρανίο.Θέλει δήθεν να ρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά στην ουσία την ισχυροποιεί. Γιατί; Γιατί στην ουσία ο κ. Μητσοτάκης τρέμει την προσφυγή στις κάλπες.Κι ό,τι κάνει, το κάνει απλά εκτελώντας εντολές του “αριστερή παρένθεση” Σαμαρά, του τσεκουροφορου παπαδοπουλικού Βορίδη και του ακροδεξιού τηλεπωλητή Αδώνιδος. Τίτλος: Ο Κυριακος και οι τρεις ακραίοι Σωματοφύλακες.  

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…