Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη Μαρινέλλα και τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει.
Η εμβληματική τραγουδίστρια νοσηλεύεται με σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία» και ιδιαίτερα κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ALPHA, η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια ωστόσο κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο η κατάστασή της επιδεινώθηκε.
Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι η νέα πληροφορία πως το ασθενοφόρο έκανε 40 λεπτά για να φτάσει στο Ηρώδειο. Σημειώνεται πως το ασθενοφόρο ήταν ιδιωτικό του νοσοκομείου Υγεία.
Το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε σήμερα για την κατάσταση της τραγουδίστριας αναφέρει αναλυτικά: «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».
Μαριλένα: Είχε πονοκέφαλο πριν βγει στη σκηνή
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά με το επεισόδιο στη σκηνή του Ηρωδείου, η Μαρινέλλα είχε επαφή με το περιβάλλον και επικοινωνούσε με τους συνεργάτες της. Πριν την έναρξη της συναυλίας μάλιστα είχε διαμαρτυρηθεί για έντονο πονοκέφαλο.
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί στο ΕΡΤNews και την εκπομπή “Συνδέσεις” αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της μεγάλης ερμηνεύτριας, ευχόμενος περαστικά και ανέφερε:
«Είναι ένας άνθρωπος που δίνει μια μεγάλη μάχη αυτή τη στιγμή για τη ζωή του. Έχει πάθει ένα εγκεφαλικό και έχει μια σοβαρή μάχη. Πιστεύουμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά. Προφανώς το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση σε όλο τον ελληνικό λαό. Δεν υπάρχει αμφιβολία».
Η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ.»
Ειδήσεις σήμερα:
Καρυστιανού: Η απάντηση στον Οικονόμου – «Αν πιστεύετε πως θα κλείσουμε τα μάτια είστε γελασμένος»
Μαρινέλλα: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της
Σεφερλής: Η είσοδός του στο Ηρώδειο και το χειροκρότημα που στο OPEN… άκουσαν διαφορετικά (video)