Συγκίνηση και θλίψη έχει σκορπίσει σε ολόκληρη την Ελλάδα η είδηση του θανάτου της Μαρινέλλας το απόγευμα της 28ης Μαρτίου.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη στη Μητρόπολη Αθηνών στις 14:00, ενώ η τελετή της ταφής θα γίνει στενό οικογενειακό κύκλο, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς της. Από το πρωί της Τρίτης η σορός θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης για λαϊκό προσκύνημα.
Αντί στεφάνων, οι οικείοι της απευθύνουν κάλεσμα για δωρεές στον Σύλλογο «Φλόγα», ο οποίος στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της, δίνοντας συνέχεια σε μια πράξη αγάπης και προσφοράς, αντάξια της πορείας και της προσωπικότητάς της.
Η ανακοίνωση της οικογένειας της Μαρινέλλας
«Την πολυαγαπημένη μας Μαρινέλλα αποχαιρετούμε την Τρίτη, 31 Μαρτίου και ώρα 14:00 από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αθηνών. Η σορός θα βρίσκεται για προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου από τις 8:00 έως τις 13:00.
Η ταφή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Παράκληση, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στη ‘Φλόγα – Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια’».
Διαβάστε επίσης:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια