Newsroom

Newsroom

Μαρινάκης ο απόλυτος άρχοντας της ΟΝΝΕΔ και ο μόνος υποψήφιος

Ο Παύλος Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Ο νέος πρόεδρος της οργάνωσης ανακοινώθηκε και δεν εκλέχτηκε, καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

4915510

Ο Παύλος Μαρινάκης αναδείχθηκε μετά από την σχετική διαδικασία νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ με πολύ συνοπτικές διαδικασίες.

Αρχικά ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τους Εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Κατόπιν συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, η οποία διαπίστωσε ότι μόνη υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ είναι αυτή του Παύλου Μαρινάκη, του οποίου η υποψηφιότητα υπογράφηκε από το 87% των συνέδρων.

Ο νέος επικεφαλής της οργάνωσης αφού ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν τονίζοντας πως θα εργαστεί σκληρά για να δικαιώσει την εμπιστοσύνη τους δεν λησμόνησε να δώσει το πολιτικό στίγμα της οργάνωσης.

«Ξεκινάμε έναν καινούργιο κύκλο για να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις μας και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες, ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων. Ξεκινάμε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την ιστορία, τις αρχές και τις ιδέες της οργάνωσής μας, και να την παραδώσουμε στους επόμενους ακόμα πιο μαζική, ακόμα πιο πολιτική. Γιατί το πεπρωμένο της ΟΝΝΕΔ είναι η πρωτοπορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Π. Μαρινάκης, δικηγόρος στο επάγγελμα, ιστορικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και αποφασισμένος να τιμήσει την «πλούσια» ιστορία της οργάνωσης.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…