Μαρινάκης σε ποδοσφαιριστές: Να πάτε να πνιγείτε – Ούτε για χαρτί υγείας δεν κάνετε

Η ήττα του Ολυμπιακού οδήγησε σε νέα έκρηξη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έστειλε μήνυμα σε παίκτες και τεχνικό τιμ: «Nα πάτε να πνιγείτε, δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη»!

5aef4db71dc524ca278b456a

Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νέα βαριά ήττα του Ολυμπιακού που συνοδεύτηκε ξανά με τραγική εμφάνιση, επιτέθηκε εκ νέου σε παίκτες και τεχνικό τιμ, χρησιμοποιώντας μάλιστα βαριές εκφράσεις. Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» μετέφερε μέσω των συνεργατών του στα αποδυτήρια της ομάδας το εξής μήνυμα: «Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς… Αντί να σας πούμε καλές διακοπές θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω».

Μοιραία, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς και μετά από ένα ήδη μεγάλο ξέσπασμα του Μαρινάκη κατά την τελευταία επίσκεψή του στου Ρέντη, το ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά δεν θα θυμίζει σε τίποτα το φετινό, αφού οι περισσότεροι από όσους τελείωσαν τη σεζόν θα κουνήσουν μαντήλι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…