Newsroom

Newsroom

Μαρίνα (Στίχοιμα): Ο Μιχαηλίδης δεν είναι παιδοβιαστής για να τον βγάζουν οι φίλοι του από την φυλακή

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε έναν άνθρωπο που αγωνίζεται με το μαχαίρι στα δόντια», αναφέρει μεταξύ άλλων στο documentonews, η Μαρίνα των Στίχοιμα 

marina 1024x475 1

Η Μαρίνα των Στίχοιμα μιλάει αποκλειστικά στο documentonews.gr για τον αγώνα που δίνει ο απεργός πείνας Γιάννης Μιχαηλίδης ενάντια σε μια ταξική και τιμωρητική δικαιοσύνη, ενόψει της Συναυλίας Αλληλεγγύης, την Κυριακή 24/7 στα Προπύλαια, στις 20:00.

Αναλυτικά η δήλωση:

Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε έναν άνθρωπο που αγωνίζεται με το μαχαίρι στα δόντια. Ο απεργός πείνας Γιάννης  Μιχαηλίδης διεκδικεί την ίση μεταχείριση από ένα δικαστικό σύστημα το οποίο  διαχρονικά συμπεριφέρεται εκδικητικά απέναντι σε όποιον δεν υποτάσσεται, ζητώντας πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων.

Αυτό είναι κάτι το οποίο καθιστά τον αγώνα του Μιχαηλίδη, υπόθεση κάθε ανθρώπου που δεν θεωρεί ότι έχει την υποχρέωση να τα πιστοποιεί  σε κανέναν, ειδικότερα στη δικαιοσύνη η οποία δεν έχει δικαίωμα να τα ζητάει.

Ο Μιχαηλίδης δεν είναι μπάτσος δολοφόνος παιδιών, δεν είναι συνεργός σε ανθρωποκτονία στο κέντρο της Αθήνας ,ούτε παιδοβιαστής για να τον βγάζουν οι φίλοι του από την φυλακή στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται. Αυτά είναι πολυτέλειες των ισχυρών.

Ανησυχώ πολύ για την έκβαση του αγώνα του και για την υγειά του Γιάννη Μιχαηλίδη και πιστεύω ότι το αστικό πολιτικό σύστημα ως ηθικός αυτουργός και η δικαιοσύνη εντολοδόχος του, δεν έχουν ούτε την νομιμοποίηση, αλλά ούτε και τα περιθώρια να βάψουν με περισσότερο αίμα τα χεριά τους παριστάνοντας τους άξιους απογόνους της Θάτσερ.

Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, τώρα που ο άνθρωπος αυτός ακόμα ζει.

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…