Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη» (video)

H ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Κιμούλη και το ελληνικό #MeToo.

margianna toumasatou

«Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Γιατί δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί o Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι δίκαιη η απόφαση», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου με δηλώσεις της στο Πρωινό.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε για το αν πιστεύει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα εργαστεί ξανά στο θέατρο: «Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Δεν μπορείς να το ξέρεις».

Στη συνέχεια εξέφρασε τη γνώμη της για το κίνημα #MeToo. «Εγώ έχω ταχθεί  εδώ και πολλά χρόνια υπέρ των ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε κακοποίηση και παραμένω σε αυτή τη θέση. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, αυτό ξέρω εγώ. Όταν υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία λένε κάτι, δεν θεωρώ ότι έχουν αποφασίσει απλά και μόνο να κατηγορήσουν το όνομα και την εικόνα ενός ηθοποιού, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου. Από εκεί κι έπειτα, τα υπόλοιπα θα κριθούν στην ώρα τους», σχολίασε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη τόνισε: «Δεν θεωρώ ότι η Ζέτα έχει πει ψέματα, αν με ρωτάτε, αλλά δεν ήμουν παρούσα για να μπορώ να το δηλώσω. Έχω μιλήσει με τη Ζέτα κατ’ επανάληψη. Είναι ένα πλάσμα που κοινωνικά είναι πολύ ηχηρό, είναι πολύ δυναμικό πλάσμα και συζητάω μαζί της για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το πράγμα το έχουμε συζητήσει».

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»

Οι φίλοι, συνοδοιπόροι και συνεργάτες του, θα βρεθούν για μια μοναδική συναυλία την Δευτέρα 3…

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…